Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România. Prima reacţie: „Sunt tristă!”

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România. Telespectatorii i-au acordat cele mai puţine voturi, după ce a fost nominalizată să plece din concurs. Otilia Bilionera şi Robert Niţă au fost salvaţi şi vor continua alături de ceilalţi Faimoşi.

25 ian. 2022, 23:45
Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România. Prima reacţie: „Sunt tristă!”
Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România. Faimoşii au declarat că bruneta a repetat în nenumărate rânduri că vrea să plece acasă, pentru că îi era dor de fetiţa ei. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care colegii ei au propus-o spre eliminare.

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România

Deşi îşi doreşte foarte tare să meargă acasă, Andreea Tonciu a declarat că este tristă că se desparte de colegii ei, cărora le-a cerut scuze şi le-a mulţumit pentru momentele frumoase.

Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă„, a fost reacția Andreei după ce a aflat că trebuie să plece acasă.

Citeşte şi: Andreea Tonciu l-a adus în pragul disperării pe CRBL. Artistul a cedat și a înjurat-o: „Nu-ți mai face harfele astea cu mine”

Andreea Tonciu şi Otilia, atacate de echipă

Într-o discuție cu Elena Chiriac, Emil Rengle și-a spus părerea despre Andreea Tonciu și Otilia Bilionera.

În momentul de față, Andreea și Otilia sunt așa, ca niște „Vrăjigemene”. Și când râd de noi zici că sunt vrăjitoare. Îmi vine să-mi fac cruce când le aud”, a spus Emil Rengle, iar Elena l-a aprobat în timp ce se amuza.

Spre deosebire de echipa Războinicilor, care pare mult mai unită, în echipa Faimoșilor apar mereu discuții.

Un subiect banal a dus la o discuție destul de serioasă între Radu Itu și Cătălin Zmărăndescu, iar cel din urmă a încheiat conflictul destul de dur: „Vorbești neîntrebat și te bagi în seamă aiurea”.