Survivor România 2022. Andreea Tonciu l-a adus în pragul disperării pe CRBL. Artistul a cedat și a înjurat-o: „Nu-ți mai face harfele astea cu mine”

Survivor România 2022. Andreea Tonciu l-a enervat la culme pe CRBL, care nu a mai suportat atitudinea fostei prezentatoare TV și i-a răspuns într-un limbaj suburban, care i-a șocat și pe ceilalți concurenți.

23 ian. 2022, 20:35
Survivor România 2022. Andreea Tonciu l-a adus în pragul disperării pe CRBL. Artistul a cedat și a înjurat-o: „Nu-ți mai face harfele astea cu mine”

Survivor România 2022. Andreea Tonciu din echipa Faimoșilor a trecut prin câteva experiențe extrem de neplăcute în competiția de anduranță, iar în ediția din această seară prezentatoarea TV a avut parte de un schimb de replici extrem de jignitor cu CRBL.

Andreea Tonciu a fost revoltată de o situație din cadrul concursului, unde a fost nevoită să stea în apă alături de unul dintre concurenți, TJ, care s-a dat la toate fetele, după spusele prezentatoarei TV.

Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022. Cei doi şi-au adresat cuvinte grele

„Mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore”, spune Andreea Tonciu, deranjată de gestul Laurei Giurcanu, care a fost văzută în mare alături de TJ.

Cea din urmă va decide să se apere: „Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, și cu CRBL, și cu cine vreau eu, unde vreau eu, cât vreau eu, fără să însemne ceva”.

CRBL intervine în discuție, având un schimb de replici acide cu Andreea Tonciu:

„Niciodată să nu mai faceți greșeala să intrați în jocul ei”, le spune CRBL colegilor din echipă.

„Nu-ți mai face harfele astea cu mine”. (…) Dacă mă mai ataci de trei ori cu „bărbat ca tine”…Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta”, a continuat CRBL cearta cu Andreea Tonciu.

„Suie-te pe mine. Ia să vedem, poți?”, a răspuns Andreea.

„Este o expresie, dar la școală n-ai fost să o înveți”, a continuat CRBL.

Video! Andreea Tonciu, gafă de proporții la Survivor! Habar n-are cum se scrie numele colegului ei de echipă CRBL! Uite cum s-a facut de râs

Andreea Tonciu participă la concurul Survivor România 2022, unde este trece prin mai multe probe de anduranță, în care se confruntă cu situații extrem de dificile.

Este posibil ca stresul și oboseala, acumulate în cadrul competiției, să-și fi pus deja amprenta pe capacitățile fostei asistente TV, Andreea Tonciu, întrucât ea a făcut o gafă de zile mari și s-a făcut de râs la TV.

Andreea Tonciu, despre participarea la Survivor România: „Am nopţi când nu dorm”

Andreea Tonciu a trebuit să scrie numele partenerului ei de echipă, artistul CRBL, însă această sarcină s-a dovedit ceva mai grea decât s-ar fi așteptat bruneta. Tonciu a scris greșit numele lui CRBL, iar momentul a devenit viral în scurt timp pe rețelele de socializare, iar clipul a adunat peste 9.000 de like-uri.

Momentul în care Andreea Tonciu scrie cu markerul numele colegului ei de echipă pe o bbucată de carton și arată scrisul tuturor concurenților este extrem de hilar, mai ales că CRBL are o expresie de dezamăgire și consternare, care fac scena să fie de-a dreptul savuroasă pentru publicul de acasă.

@simonzuican n-am nimic cu ea…dar e amuzant #survivorro #survivor #romania #tvshow #tv #show #funny #fun #video #unzuican #foryou #fyp #bloopers #crbl @crbl #tv ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey


loading...
Partenerii noștri