Video! Andreea Tonciu, gafă de proporții la Survivor! Habar n-are cum se scrie numele colegului ei de echipă CRBL! Uite cum s-a facut de râs

Andreea Tonciu a fost protagonista unei scene penibile la concursul Survivor, unde a dovedit că nu știe cum să scrie corect numele colegului ei de echipă, CRBL.

18 ian. 2022, 23:54
Video! Andreea Tonciu, gafă de proporții la Survivor! Habar n-are cum se scrie numele colegului ei de echipă CRBL! Uite cum s-a facut de râs

Andreea Tonciu participă la concurul Survivor România 2022, unde este trece prin mai multe probe de anduranță, în care se confruntă cu situații extrem de dificile.

Este posibil ca stresul și oboseala, acumulate în cadrul competiției, să-și fi pus deja amprenta pe capacitățile fostei asistente TV, Andreea Tonciu, întrucât ea a făcut o gafă de zile mari și s-a făcut de râs la TV.

Andreea Tonciu schimbare radicală de imagine. Operații estetice de 60.000 de euro: „Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”

Andreea Tonciu a trebuit să scrie numele partenerului ei de echipă, artistul CRBL, însă această sarcină s-a dovedit ceva mai grea decât s-ar fi așteptat bruneta. Tonciu a scris greșit numele lui CRBL, iar momentul a devenit viral în scurt timp pe rețelele de socializare, iar clipul a adunat peste 9.000 de like-uri.

Momentul în care Andreea Tonciu scrie cu markerul numele colegului ei de echipă pe o bbucată de carton și arată scrisul tuturor concurenților este extrem de hilar, mai ales că CRBL are o expresie de dezamăgire și consternare, care fac scena să fie de-a dreptul savuroasă pentru publicul de acasă.

@simonzuican n-am nimic cu ea…dar e amuzant #survivorro #survivor #romania #tvshow #tv #show #funny #fun #video #unzuican #foryou #fyp #bloopers #crbl @crbl #tv ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Andreea Tonciu, momente dramatice la Survivor România 2022. A fost luată cu ambulanţa: avertisment teribil primit de la medici!

Andreea Tonciu, momente dramatice la Survivor România 2022. Vedeta a avut mai multe probleme de sănătate înainte de a pleca spre Republica Dominicană, iar doctorii i-au spus că poate face o otită severă în timpul zborului.

În ediţia de luni a Survivor România, Andeei Tonciu i s-a făcut rău în timpul jocului. „Simt că mi se taie respirația. Mi s-a infundat urechea rău de tot”, a spus Andreea Tonciu, înainte de a fi dusă la ambulanţă, pentru a primi îngrijiri medicale. Vedeta nu a mai putut intra pe traseu după şi a fost înlocuită de Laura Giurcanu.

Andreea Tonciu, despre participarea la Survivor România: „Am nopţi când nu dorm”

Înainte de a pleca spre Republica Dominicană, Andreea Tonciu a fost la mai mulţi medici, inclusiv la unii ORL pentru că a avut o răceală serioasă. „Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Republica Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a spus Andreea Tonciu cu puţin timp înainte de a pleca spre Republica Dominicană.