Andreea Tonciu, infectată cu Covid. Nici membrii familiei nu au scăpat: „Mi-e frică!”

Andreea Tonciu, infectată cu Covid. Vedeta a mărtusit că nu a fost ocolită de virusul ucigaş. Atât ea, cât şi membrii familiei, în afară de fiica şi tatăl ei, au avut boala în luna martie. Nu au avut o formă uşoară, însă nici foarte grea.

27 oct. 2021, 12:06
Andreea Tonciu, infectată cu Covid. Nici membrii familiei nu au scăpat: „Mi-e frică!”
Andreea Tonciu, infectată cu Covid

Andreea Tonciu, infectată cu Covid. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” recunoaște că este speriată de întreaga situație în care ne află în acest moment, mai ales că fiica sa, Rebecca, este foarte sensibilă.

Andreea Tonciu, infectată cu Covid

Bruneta a recunoscut că ea şi întreaga familiei au avut Covid în luna martie. Doar fiica sa, Rebecca, şi tatăl ei au scăpat, însă este speriată să nu contracteze virusul în această perioadă.

Covid am făcut anul acesta în martie! A fost o formă ok, nici foarte grea, dar nici ușoară. Nu am ajuns însă la spital. Am trecut cu bine peste tot. Am avut toată familia, în afară de tatăl meu. Dacă tata avea coronavirus era o problemă foarte mare.

El are și probleme medicale. Dar l-a ferit Dumnezeu! În rest a avut și mama, și soră-mea, și eu, și soțul. Rebecca nu a avut și a stat cu mine non-stop, a dormit cu mine. Îi făceam teste aproape zilnic și nu a avut, dar mi-e frică”, a povestit Andreea Tonciu.

Citeşte şi: Andreea Tonciu se pregăteşte să rămână gravidă. Diva vrea să se mute într-o casă mai mare în care copiii să aibă mai mult spaţiu

Andreea Tonciu, agresată de doi tineri pe care i-a refuzat

Andreea Tonciu a fost agresată, în plină stradă, de doi tineri care i-au cerut să apară alături de ei într-un filmuleţ pe care urmau să-l posteze pe TikTok. Pentru că nu a cedat insistenţelor lor, cei doi s-au răzbunat.

Într-un story postat pe Instagram, vedeta a povestit cu amănunte cum a avut loc incidentul. Andreea aștepta să își ia cafeaua de la un fast-food din Capitală, când a fost abordată de cei doi tineri care au recunoscut-o şi i-au cerut să apară alături de ei într-un filmuleţ pentru TikTok.

M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, le-a povestit Andreea Tonciu urmăritorilor ei de pe Instagram. (Vezi AICI ce a urmat)