Andreea Tonciu, la un pas de divorț. Vedeta rupe tăcerea despre soțul ei: „Îmi iau zborul”

Andreea Tonciu, la un pas de divorț. Fosta asistentă TV este căsătorită de câțiva ani cu Daniel Niculescu și au împreună o fetiță, Rebeca, pe care o iubesc foarte mult. În ultima vreme, au tot existat speculații vizavi de relația pe care o are cu soțul ei.

01 dec. 2022, 09:56
Andreea Tonciu, la un pas de divorț. Vedeta rupe tăcerea despre soțul ei: „Îmi iau zborul”
Fosta asistentă TV este căsătorită de câțiva ani cu Daniel Niculescu

Andreea Tonciu, la un pas de divorț. Vedeta a suferit foarte mult după ce părinții ei au fost pe punctul să se despartă, din cauza unei femei care le făcea curățenie în casă. Din fericire, mama și tatăl ei s-au împăcat, iar bruneta nu vrea ca fiica ei să simtă vreodată aceleași lucruri pe care le-a simțit ea, de aceea, este indulgentă cu greșelile partenerului.

Citește și: Andreea Tonciu a primit cadou 175 de dolari de la Victoraş Micula. Ce condiţie i-a pus moştenitorul imperiului „Frutti Fresh” VIDEO

Andreea Tonciu, la un pas de divorț

Andreea Tonciu recunoaște că au fost momente când a vrut să-și părăsească soțul și să divorțeze, însă nu a făcut acest pas, pentru ține foarte mult la ideea de familie, mai ales pentru fiica ei. Nu vrea ca Rebeca să crească fără tată și de aceea a trecut peste toate problemele care au intervenit în cuplu.

Am avut un episod în care eram pe punctul să-mi iau zborul (n.r. să pună punct căsniciei cu Daniel Niculescu). Andreea Tonciu va divorța, dar nu încă și nu cred că am să divorțez curând pentru că nu-mi place să destram familia, mai ales acum când o am pe Rebeca. Nu aș prefera să crească fără tatăl ei niciodată”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „Teo Show”.

Andreea Tonciu a spus de unde are bani să se răsfețe în lux

Andreea Tonciu pare că o duce foarte bine, iar banii pentru ea nu reprezintă o problemă. Mulți s-au întrebat cum de reușește să aiba finanțe pentru a trăi în lux și pentru a-și cumpăra tot ce își dorește.

Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”, a spus Andreea Tonciu la Kanal D.

Cel care aduce bani în casă este chiar soțul Andreei Tonciu, iar aceasta se ocupă în cea mai mare parte a timpului, de fetița lor. „Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană”, a spus Andreea Tonciu la „Teo Show”.