VIDEO Andreea Tonciu a făcut show pe trecerea de pietoni: „Este talentul meu ascuns”

Andreea Tonciu a făcut show pe trecerea de pietoni şi le-a arătat tuturor cât de „elastică” este și a trecut imediat la exerciții. A recunoscut că mai are un pic de lucrat pentru ca totul să îi iasă perfect, dar chiar şi aşa, şi-a mai acordat o şansă.

13 nov. 2022, 20:27
VIDEO Andreea Tonciu a făcut show pe trecerea de pietoni: „Este talentul meu ascuns”
Andreea Tonciu a făcut show pe trecerea de pietoni

Andreea Tonciu a făcut show pe trecerea de pietoni. Bruneta a ales să se filmeze într-o ipostază în care nu mulți au mai văzut-o până acum. Totuși, nimeni nu s-a așteptat la acest gest, în mijlocul străzii.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a fost operată de urgență! „Am zis că mor!”. Fanii au fost extrem de îngrijorați. Cum se simte vedeta acum

Andreea Tonciu a făcut show pe trecerea de pietoni

Dragilor, după cum mă ştiţi am foarte, foarte multe talente, dar voi nu cunoaşteţi talentul meu ascuns. Vreţi să-l vedeţi? Ia uitaţi-l, direct pe trecerea de pietoni„, a spus Andreea Tonciu, înainte să înceapă să facă roata chiar pe trecerea de pietoni.

@tonciuandreeaoficialVreau sa sar la barna!😝♬ sunet original – Andreea Tonciu

Andreea Tonciu şi-a desființat urmăritoarele

Andreea Tonciu le-a desființat pe cele care apelează la operații estetice în mod exagerat. Vedeta spune că pe unele tinere nici măcar nu le mai poți recunoaște din cauza intervențiilor și le-a sugerat, în stilul său caracteristic, să-și păstreze naturalețea.

Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față.

Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cm facem, că nu e ok. Și mai și ”eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină”. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!”, a transmis Andreea Tonciu, pe InstaStory.

Deși chiar și ea a ajuns pe masa medicului estetician în repetate rânduri, Andreea Tonciu le cere urmăritoarelor sale să fie „mai finuțe”.

„Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce. Lăsați botul ăla. Fiți mai finuțe. Se poartă finețea. (…) Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla.”, a mai spus fosta asistentă TV.