Andreea Tonciu, mesaj de încurajare din partea fostei ei prietene Sânziana Buruiană: „E bătăioasă şi îi place competiţia. Sper să reziste, să nu i se facă dor de casă”

Andreea Tonciu va participa, la începutul anului viitor, la show-ul Survivor, o competiţie deosebit de solicitantă, în care există un singur Supraviețuitor şi care, nu de puţine ori, şi-a pus amprenta asupra stării de sănătate a concurenţilor. Deşi nu-şi mai vorbesc de cinci ani, Sânziana Buruiană a simţit nevoia să-i transmită un mesaj de încurajare Andreei.

22 dec. 2021, 09:52
Andreea Tonciu, mesaj de încurajare din partea fostei ei prietene Sânziana Buruiană: „E bătăioasă şi îi place competiţia. Sper să reziste, să nu i se facă dor de casă”

Sânziana Buruiană este de părere că Andreea Tonciu va câştiga competiţia, pentru că este o fire bătăioasă, care nu ştie să piardă. Pe cele două le-a legat o prietenie foarte strânsă, dar aceasta s-a rupt în urmă cu cinci ani, imediat după nunta Andreei. De atunci, nu au mai păstrat legătura.

Are șanse mari să câștige, chiar dacă este femeie. Ai văzut, Elena Ionescu a câștigat. Andreea este determinată și îi place competiția și adrenalina. În viață, în momentul respectiv, fiecare face ce îi place. Eu și Tonciu am făcut multe proiecte împreună, acum 10 ani eram la Kanal D. Este foarte bătăioasă și sper să reziste, să nu i se facă dor de casă, de familie”, a declarat Sânziana pentru Click.ro.

Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu s-au certat după nunta Andreei

În toamna anului 2016, Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu deveneau soţ şi soţie. La scurt timp după nuntă, a intervenit ruptura dintre Andreea şi Sânziana. Sânziana a acuzat-o pe prietena ei că a servit mâncare stricată la nuntă.

Citeste si Andreea Tonciu, mesaj de încurajare din partea fostei ei prietene Sânziana Buruiană: „E bătăioasă şi îi place competiţia. Sper să reziste, să nu i se facă dor de casă”

Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroașă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol. E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo”, declarat Sânziana la vremea aceea.

Afirmaţia blondinei a deranjat-o teribil pe Andreea Tonciu, care a eliminat-o definitiv din viața ei. Mai mult, Tonciu a mers până la a nega cu vehemenţă relaţia de prietenie dintre ele.

Noi nu am fost prietene. Am fost doar colege de emisiune”, a spus Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni.

Ulterior, Sânziana Buruiană a revenit asupra acuzaţiilor, declarând că nu mâncarea de la nunta prietenei sale ar fi fost de vină, ci că ar fi fost deocheată.

Citeste si Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară. Unde locuieşte acum şi ce munceşte: „Am un salariu dublu faţă de România şi lucrez o singură oră pe zi”