Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară. Unde locuieşte acum şi ce munceşte: „Am un salariu dublu faţă de România şi lucrez o singură oră pe zi”

Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară. Vedeta este extrem de mulţumită de alegerea făcută, acum locuieşte cu întreaga familie în Budapesta şi face ce îi place, televiziune. Chiar dacă în ţară era protagonista show-ului „Mămici de pitici cu lipici”, a primit o ofertă mult mai bine plătită.

07 dec. 2021, 11:07
Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară. Unde locuieşte acum şi ce munceşte: „Am un salariu dublu faţă de România şi lucrez o singură oră pe zi”
Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară

Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară. Deşi pentru unii anul 2021 a fost destul de greu din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, pentru fosta asistentă TV lucrurile au stat diferit. A acceptat provocarea să lucreze şi să se mute în Budapesta, pentru un salariu dublu faţă de cât câştiga în ţară.

Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară

Vedeta a povestit cum este viaţa în Ungaria şi care sunt planurile sale de viitor, vizavi de întoarcerea în România.

Citeşte şi: Cum a apărut Sânziana Buruiană pe străzile din Bucureşti, după ce a fost făcută de râs chiar de soţul ei: „Este leneşă, intră în casă cu noroi”

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele.

Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!.

Sunt locuri superbe în Budapesta, este un oraş de vis cu puţine restricţii faţă de ţara noastră. Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă.

Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi. Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary.

Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele. Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto.

Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei. Îmi doresc să-i tai moţul fetiţei celei mici, numai că încă nu ştiu dacă o să reuşesc acum sau în primăvară”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click.ro.