Andreea Tonciu rupe tăcerea! Prima vedetă care recunoaște deschis:„Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele. Mă editez. Joac-o p-asta!”

Andreea Tonciu este un personaj extrem de prezent în showbiz-ul românesc. Mai mult de atât, aceasta a reușit să se păstreze aproape constant în lumina reflectoarelor. Ea a dat cărțile pe față și a recunoscut deschis că toate pozele ei de pe Instagram sunt editate.

24 ian. 2024, 11:57
Andreea Tonciu rupe tăcerea! Prima vedetă care recunoaște deschis:„Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele. Mă editez. Joac-o p-asta!”
Andreea Tonciu rupe tăcerea! Prima vedetă care recunoaște deschis:„Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele. Mă editez. Joac-o p-asta!”

Andreea Tonciu nu mai are nicio reținere. Vedeta TV a recunoscut cu onestitate faptul că toate pozele pe care le publică pe rețelele de socializare sunt editate, astfel încât ea să arate mai bine. Andreea se numără printre cele mai sincere vedeta din industria românească. De altfel, tocmai faptul că nu are niciun filtru și spune lucrurile exact așa cum le simte i-a asigurat longevitatea în industrie. De curând, aceasta a fost invitată la podcastul lui Jorge, unde a vorbit despre mai multe subiecte sensibile din viața ei.

Citește și: Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile era deja însărcinată: „Am început să plâng, nu știam ce să fac. El era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem”

„Mă editez în toate pozele, apropo! Joac-o p-asta! Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele și mă editez. La corp nu știu, o pun pe soră-mea. „Ia, trimite. Eu îmi fac fața, tu corpul. Instagramul este în Instagram, care e problema? Sunt singura? Și vezi că eu ți-am recunoscut în fața întregii națiuni. Sunt altele care nu recunosc. Dar eu recunosc: îmi pun Face Up mult. Am fost la Survivor acum doi ani. Le-am spus îmi dați mie poza să o fac frumos și după aia o puneți. Eu recunosc că mi-am pus filtre și la story-uri”, a zis Andreea Tonciu în podcast-ul lui Jorge.

Cum l-a prins Andreea Tonciu pe soţul vorbind cu altă femeie. „Bărbatul meu dacă mă înșeală, băi… dacă eu nu aflu, e treaba lui!”, a declarat Andreea Tonciu la podcast-ul lui Jorge. Vedeta a și dezvăluit că și-a prins soțul, pe Daniel Niculescu, vorbind cu altă femeie, acum cinci ani. Acesta nu vorbea cu o româncă, ci cu o rusoaică pe care a cunoscut-o în vacanța în Turcia în care a mers cu Andreea Tonciu.

„Tot în Turcia s-a întâmplat. După o ceartă extravagantă cu soțul meu, Anamaria Prodan ne-a împăcat, el s-a gândit să îmi facă o vacanță să ne distrăm. Din tot hotelul ăla, bărbatul meu s-a înhăitat cu unul care venise cu amanta în vacanță. Eu eram în vacanță, eram în treaba mea. Eu stăteam la plajă acolo și vedeam că lipsește bărbatul meu prea mult cu ăsta. Trece vacanța, eu dormeam pe mine. M-am uitat atunci prima oară pe telefonul lui. A fost acum vreo cinci ani. Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi? Cu o dansatoare de la hotel de acolo, rusoaică cred că era. Am început să vorbesc cu aia în engleza mea. Am uitat să menționez că după ce m-am întors din Turcia, a vrut el să meargă în Rusia să aducă ceva de acolo. Nu îți zic ce scandal a ieșit, ce a fost la gura mea”, a spus Andreea Tonciu.

Citește și: Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Klaus Iohannis ar fi invidios