Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Klaus Iohannis ar fi invidios

Andreea Tonciu a părăsit joi seară Survivor România All Stars. Bruneta a rezistat doar o săptămână în Republica Dominicană, însă eforturile sale nu au fost în zadar și asta pentru că cei de la PRO TV au avut grijă să o răsplătească pe măsură.
Alina Costache
19 ian. 2024, 17:48
Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Klaus Iohannis ar fi invidios
Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”!

Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Andreea Tonciu a câștigat într-o singură săptămână la Survivor România All Stars mai mulți bani decât câștigă într-o lună președintele Klaus Iohannis.

Citește și Prima eliminare de la „Survivor România All Stars 2024”! Andreea Tonciu pleacă definitiv din Republica Dominicană

Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”!

După ce a fost eliminată din competiție, Andreea Tonciu a primit în cont generoasa sumă de 6.000 de euro, conform unor surse cancan.ro.  

Aceleași surse susțin că bruneta a știut cum să negocieze cu postul de pe Pache Protopopescu și că acceptat să participe la competiția din Republica Dominicană doar dacă la finalul fiecărei săptămâni va primi în cont suma de 6.000 de euro.

Experiența Survivor România All Stars nu a fost deloc una ușoară pentru Andreea Tonciu care la scurt timp după eliminare a recunoscut că i-a fost foarte greu să se adapteze, în special legat de partea cu dormitul sub cerul liber.

„Hello, dragilor, sper că v-a fost dor de mine. Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele pe care le-am primit. Vă iubesc, vă iubesc, dar să știți că mie îmi este mult mai bine așa.

Sunt în aeroport, mă pregătesc să plec din Dominicană înspre România și de-abia aștept să ajung acasă, să îmi preiau viața, activitatea și să o văd pe Rebecca. Așa că o să vorbim când ajung acasă.

Doar am vrut să vă salut și să știți că v-am simțit lipsa, tuturor susținătorilor mei și îmi era atât de dor să vorbesc cu voi”, a declarat Andreea Tonciu pe Instagram, după ce a fost eliminată de la Survivor România All Stars.

Andreea Tonciu, lovită de unul dintre colegii de echipă la Survivor All Stars

Survivor All Stars a început în forță! Dramele au început în echipa Faimoșilor, încă din cea de-a doua ediție a emisiunii. Andreea Tonciu a fost lovită de unul dintre colegii de echipă.

S-a dat startul celui mai aștepta sezon al emisiunii Survivor România! Este vorba de sezonul All Stars, care a adunat cele mai sonore nume din sezoanele trecute. În această seară este difuzată cea de-a doua ediție a emisiunii. Cu toate că presiunea competiției abia a început să își facă simțită prezența, tensiunile sunt la ele acasă în tabăra Faimoșilor. Vedetele s-au pus pe treabă, pentru că în această fază a concursului, este esențial să își amenajeze un adăpost.

Faimoșii nu au șovăit și s-au apucat să își construiască ceea ce urmează să le fie locuință pe parcursul următoarelor săptămâni. Totuși, în timpul activității a avut loc și un „accident de muncă”. Iată despre ce este vorba.

„I-ai dat în cap”, a strigat Jorge după ce TJ Miles a lovit-o din greșeală pe Andreea Tonciu cu o scândură pe care urma să o folosească la acoperiș.

„A fost ghinion. Ea s-a ridicat, eu mergeam cu chestia aia și ea n-a fost atentă. Eu trebuia să merg pe acolo să facem acoperișul ăla”, a explicat TJ Miles.

Andreea Tonciu a izbucnit în plâns, iar Jorge s-a grăbit s-o liniștească: „O să se umfle un pic, dar nu te speria… E ok, punem un pic de gheață, dar nu mult că nu e bine să ții gheață la cap. Stai liniștită!”.

Chiar dacă lovitura a fost una dureroasă și a vărsat lacrimi, Andreea nu s-a supărat pe colegul ei.

Citește și Andreea Tonciu, lovită de unul dintre colegii de echipă la Survivor All Stars! Vedeta TV în lacrimi chiar din a doua ediție: „Trebuie să supraviețuim”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!