Andreea Tonciu, scandal monstru cu soţul. „M-au auzit toţii vecinii!”

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, s-au certat așa de tare că au auzit toți vecinii. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. 

06 ian. 2021, 19:45
Andreea Tonciu, scandal monstru cu soţul. „M-au auzit toţii vecinii!”
Andreea Tonciu trece prin clipe de groază, după ce soţul ei a fost atacat în trafic

Andreea Tonciu a povestit într-un interviu recent că tot conflictul cu soţul ei a pornit de la faptul că bărbatul nu este de acord ca ea să participe la Asia Express. Invitată la „Star Matina”, vedeta a declarat că profesional vorbind a avut ceva de suferit din cauza geloziei soțului ei, care nu a lăsat-o să se implice în multe proiecte de televiziune.

Andreea Tonciu, scandal monstru cu soţul

Totul a pornit de la o ieşire în club. După ce a ajuns acasă, vedeta a început să țipe la soțul ei în gura mare, întrebându-l de ce nu a lăsat-o să participe la emisiune. Andreea Tonciu a și plâns în hohote atât de tare, încât crede că vocea ei s-a făcut auzită în casele tuturor vecinilor.

Andreea Tonciu a făcut anunţul: „Bag divorţ şi mă recăsătoresc”

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii!”, a spus Andreea Tonciu.


loading...