Andreea Tonciu schimbare radicală de imagine. Operații estetice de 60.000 de euro: „Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”

Andreea Tonciu are planuri mari în ceea ce privește înfățișarea. Bruneta a declarat că vrea să-și facă o serie de operații estetice pentru care va scoate din buzunar 60.000 de euro.

10 ian. 2022, 10:59
Andreea Tonciu schimbare radicală de imagine. Operații estetice de 60.000 de euro: „Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”

Andreea Tonciu a fost invitată la Teo Show, unde a dezvăluit că a plănuit o serie de operații estetice în noul an. Fosta prezentatoare TV vrea o schimbare radicală de look, atât în zona feței, cât și a corpului, procedură care o va costa 60.000 de euro.

Andreea Tonciu urmează să plece în Republica Dominicană pentru show-ul Survivor, o experiență care îi va testa limitele fizice și psihice. Vedeta se pregătește serios și pentru mai multe intervenții chirurgicale care îi vor modifica aspectul fizic, astfel încât să arate cât mai aproape de perfecțiune.

Andreea Tonciu, accident teribil înainte de plecarea la Survivor România! A ieșit pe stradă camuflată şi cu capul bandajat FOTO

„Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. La nas nu mai vreau.

Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică„, a spus Andreea Tonciu la Teo Show.

Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Ce a pățit vedeta: „Am zis că o să înnebunesc!”

Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Chiar înainte de Anul Nou, vedeta a ajuns pe perfuzii din cauza unei răceli puternice, iar la doar câteva zile a ajuns din nou pe mâinile medicilor din cauza unei probleme la urechi.

Andreea Tonciu, despre participarea la Survivor România: „Am nopţi când nu dorm”

Andreea Tonciu şi-a anunţat fanii virtuali că este, din nou, în drum spre medici, după ce s-a trezit cu câteva pete chiar în jurul ochilor. „Aproape sunt bine, m-am vindecat de această răceală, dar încă nu am terminat cu medicii. Acum mă duc la ORL, nu, nu, m-am căpiat! La ORL am fost ieri, acum mă duc la oftalmologie și la dermatologie pentr că mi-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi. Am fost foarte absentă, dar credeți-mă că mi-a fost rău. Am zis că o să înnebunesc. Luna decembrie a fost o lună foartea rea. Am avut răceli peste răceli, probleme de sănătate, extra, de toate”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

Andreea Tonciu a avut parte doar de momente neplăcute de Crăciun și Revelion. Pe 23 decembrie, vedeta a aflat că a murit o persoană dragă, astfel că a fost devastată de durere. Mai mult, imediat după înmormânatre, a contactat o răceală foarte gravă, astfel că a stat la perfuzii câteva zile, iar apoi a fost nevoită să meargă la spital deoarce nu mai auzea cu o ureche. Abia rezolvate aceste probleme că au şi apărut unele noi, care îi dau din nou bătăi de cap!