Andreea Tonciu se întoarce la Survivor România 2024, ediția All Stars. E considerată cea mai detestată vedetă din show

Survivor România se întoarce pe micile ecrane luna viitoare și va aduce în competiție exclusiv vedete, printre care și Andreea Tonciu, celebră pentru scandalurile stârnite anterior în cadrul show-ului.

20 dec. 2023, 11:56
Andreea Tonciu se întoarce la Survivor România 2024, ediția All Stars. E considerată cea mai detestată vedetă din show

Andreea Tonciu se întoarce la Survivor România după ce în ediția la care a participat a cerut să plece acasă după două săptămâni. Sătui de conflicte, colegii au votat eliminarea ei.

Vedeta este soție, mamă, footmodel și o prezență cunoscută în televiziune, presentă adesea în emisiunile tabloid. A intrat în showbiz după ce a prezentat, topless, rubrica „Vremea” în ziarul Libertatea. De-a lungul timpului a fost asistentă în emisunea „La șuetă” cu Adriana Bahmuțeanu, de la Kanal D, unde prezenta vremea, până când a fost concediată în urma unui conflict. Mai apoi, pentru puțin timp, a fost asistentă și în emisiunea „Un show păcătos”, prezentată de Dan Capatos la Antena 1.

Citește și: Cât de mult a schimbat-o faima pe Andreea Tonciu: „Îmi place să mă cunoască lumea de acasă așa cum sunt”

Andreea Tonciu a participat în 2020 la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar în 2021 a fost concurentă la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, de pe Antena 1. În 2022, a ajuns la ProTV, ca participantă la Survivor, unde făcea parte din echipa Faimoșilor.

Vedeta a clacat rapid, s-a certat cu aproape toată lumea și aproape că s-a cerut acasă după numai două săptămâni. Tonciu a fost eliminată din competiție înainte de finalul lunii ianuarie, lună în care a și început concursul.

După ce a ajuns în Republica Dominicană, Andreea Tonciu aținut-o doar în scandaluri. Bruneta s-a certat cu CRBL și a criticat-o pe Laura Giurcanu pentru că a stat mai multe ore în apă alături de alți colegi. Lui CRBL i-a spus lucruri usturătoare, printre altele că nu ar fi „bărbat” deoarece a propus o femeie spre eliminare, pe Roxana Ciuhulescu. Bruneta a iscat o serie de conflicte și discuții care i-au făcut pe colegii săi să o propună spre eliminare, în Consiliu.

Citește și: Câți bani a băgat Andreea Tonciu în apartamentul de lux în care se va muta. De ce nu-și dorește vedeta să locuiască la casă: „Într-un an-doi, soțul vrea să ne mutăm”

Condiția medicală a vedetei nu a fost un avantaj pentru aceasta, ea având nevoie de intervenția medicilor de mai multe ori. În timpul uneia dintre probe, Andreea Tonciu a clacat și a fost nevoie de intervenția medicilor, fiind extrasă pe targă.