Câți bani a băgat Andreea Tonciu în apartamentul de lux în care se va muta. De ce nu-și dorește vedeta să locuiască la casă: „Într-un an-doi, soțul vrea să ne mutăm”

În urmă cu doar câteva luni, Andreea Tonciu și-a cumpărat un apartament de lux într-o zonă de prestigiu din Capitală. Bruneta a dezvăluit de ce a luat această decizie.

04 aug. 2023, 14:11
Câți bani a băgat Andreea Tonciu în apartamentul de lux în care se va muta. De ce nu-și dorește vedeta să locuiască la casă: „Într-un an-doi, soțul vrea să ne mutăm”
Andreea Tonciu se mută în casă nouă!

Andreea Tonciu a renunțat la vechea locuință și și-a cumpărat un nou apartament de lux într-o zonă bună din Capitală. Vedeta a dezvăluit cât a investiti în imobilul de vis, dar și de ce nu i-ar plăcea să locuiască la casă.

Chiar dacă în fiecare an merge într-o mulțime de vacanțe, Andreea Tonciu știe cum să economisească banii pentru a-și îndeplini visurile. Chiar dacă locuiește într-un apartament spațios cu soțul fiica lor, Rebeca, anul trecut cei doi au decis că a venit timpul pentru o locuință mai mare, astfel că și-au achiziționat una în valoare de 150.00 de euro.

Citește și: Andreea Tonciu şi-a mutat fetiţa de la şcoala de stat la una privată. „Nu mai e ce a fost, a rămas doar numele”

Acum, Andreea Tonciu este în plin procs de renovare, pentru că are de gând să se mute cât mai repede în noua locuință. Soțul vedetei e de părere că banii investiți în apartament ar fi putut folosiți pentru cumpărarea unei vile.

Bruneta nu și-a dorit să se mute din zona în care stă, pentru că aici locuiește și mama ei, dar și sora, acestea fiindu-i de foarte mare ajutor în creșterea fiicei.

„Mi-am luat un apartament mai mare decât ăsta în care stau și am luat totul de la 0, am turnat și șapă, am luat totul de la 0. Am băgat foarte mulți bani în el, dar mai am de băgat o grămadă. Chiar zicea și soțul meu că băgăm atâția bani în el, când puteam să ne luăm o vilă, dar mie îmi place mult aici în complexul în care stau, stăm și vis-a-vis de mama mea, iar ea mă ajută cu fiica mea, și mama și sora, de asta am vrut aici, cu toate că într-un an-doi, soțul vrea să ne mutăm”, a declarat Andreea Tonciu, pentru spynews.ro.

Citește și: Andreea Tonciu sparge toți banii pe vacanțe de lux. Care este destinația de fițe pe care a ales-o vedeta pentru vacanța din această lună

Chiar dacă noul apartament este spațios, vedeta se plânge că nu are suficient loc pentru toate hainele. În timp, când Rebeca va crește, Andreea Tonciu susține că se vor muta la casă, pentru a se bucura de mai mult spațiu.

„Oricum, casa-i casă până la urmă, copilul crește, nu mai ai loc în trei camere, oricum n-am loc nici acum, cu haine și toate nebuniile”, a mai spus ea.