Andreea Tonciu şi-a făcut planurile pentru 2023. Merge în Dubai şi îşi mai ia o casă

Andreea Tonciu are planuri mari pentru anul care urmează să vină, dar e foarte mulțumită și de ceea ce i-a oferit 2022. Bruneta a mărturisit, pentru Spynews.ro, despre ce decizie a luat împreună cu partenerul ei de viață în ceea ce privește noul an.

29 dec. 2022, 23:33
Andreea Tonciu şi-a făcut planurile pentru 2023. Merge în Dubai şi îşi mai ia o casă

Anul 2022 a reprezentat pentru Andreea Tonciu un an foarte bun, asta pentru că vedeta a avut parte de multe reușite atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Bruneta a participat la o mulțime de proiecte TV, dar și-a îndeplinit și un mare vis, acela de a-și cumpăra o locuință.

Deși nu s-a mutat în noua casă, Andreea Tonciu a anunţat că în 2023 își mai dorește să-și mai cumpere încă o locuință pe care să i-o lase fiicei sale atunci când va crește mare. Vedeta a călătorit și foarte mult în 2022, iar Revelionul o va prinde tot departe de țară, mai precis în Turcia, acolo unde va merge alături de partenerul ei de viață. La început de ianuarie, Andreea Tonciu își va face din nou bagajele și va pleca în Dubai pentru două săptămâni.

Andreea Tonciu, declarații uluitoare despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil: ”Uite că s-a întâmplat”
”A fost un an foarte frumos, am avut foarte multe realizări. Sunt foarte mulțumită, împlinită, fericită, am tot ce îmi trebuie, mulțumesc lui Dumnezeu. Sper ca 2023 să fie la fel (…) De Revelion voi pleca din țară mâine, voi merge în Turcia. În anul 2023 voi pleca în Dubai imediat ce mă voi întoarce din Turcia, voi sta două săptămâni. În 2023 mai vreau să îmi mai cumpăr o casă și îmi doresc să am și foarte multe proiecte în televiziune”, a spus Andreea Tonciu.

Chiar dacă vrea să-și cumpere locuință după locuință, Andreea Tonciu susține că nu își dorește să se apuce de afaceri imobiliare, ci investește în case pentru a avea ce să-i lase moștenire Rebecăi, fiica ei de 6 ani.

”Nu vreau să mă apuc de afaceri imobiliare, vreau să iau încă o casă să-i rămână fiicei mele. Momentan eu nu vreau să mă mut din carierul în care stau, vreau să investesc și casele să-i rămână Rebecăi”, a mai zis Andreea Tonciu.

Cum a reacționat fiica lui Nosfe când a aflat că tatăl ei a murit: „A avut o regresie de vârstă. Îl exclusese complet din absolut toate amintirile ei”

În ceea ce privește încă un membru în familie, Andreea Tonciu a mărturisit că cel puțin momentan nu se mai gândește să devină din nou mămică, însă dacă Dumnezeu va decide să-i mai ofere încă un copil, atunci bruneta îl va aștepta cu brațele deschise.

”Momentan nu, nu mai vreau să devin mămică. Unu e de ajuns, unul și bun, dar nu știi ce îți rezervă viitorul. Momentan am zis, nu e cazul. Dacă Dumnezeu zice da, atunci să fie da, dar momentan nu”, a mai zis ea.
Andreea Tonciu se pare că face bani frumoși din TikTok, acolo unde e foarte activă nu de mult timp. Bruneta participă la numeroase ”competiții” pe platformă, iar fanii săi sunt într-un număr foarte mare. Ea chiar regretă că nu și-a făcut cont de mai multă vreme.

”E foarte bine pe TikTok, trebuia să-mi fac mai demult. Datorită prietenului meu Bassam mi-am făcut TikTok, am văzut că a explodat și de ce să nu fiu și pe TikTok, că erau foarte multe filmuțele cu vocea mea”, a mai zis ea pentru Spynews.ro.