Andreea Tonciu, declarații uluitoare despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil: ”Uite că s-a întâmplat”

Andreea Tonciu a vorbit în sfârșit despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său. Vedeta a mărturisit că a discutat deja cu soțul său și că are planuri mari de viitor.

17 dec. 2022, 20:45
Andreea Tonciu, declarații uluitoare despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil: ”Uite că s-a întâmplat”
Andreea Tonciu, declarații uluitoare despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Andreea Tonciu, declarații uluitoare despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Îndrăgita brunetă a revenit din nou în lumina reflectoarelor după ce o lungă perioadă s-a dedicat doar familiei sale.

Citește și Andreea Tonciu, la un pas de divorț. Vedeta rupe tăcerea despre soțul ei: „Îmi iau zborul”

Andreea Tonciu, declarații uluitoare despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Andreea Tonciu are o fetiță superbă de care este tare mândră, iar recent a dezvăluit ce planuri are în ceea ce privește venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Vedeta a mărturisit că a discutat deja despre asta cu soțul său și a spus că are planuri foarte mari pentru viitor.

Frumoasa brunetă spune că nu se grăbește în acest sens și că va lăsa lucrurile să vină de la sine, iar dacă va rămâne însărcinată va fi extrem de încântată să îi ofere micuței Rebeca o surioară sau un frățior.

”Nu știu ce îmi rezervă viitorul. I-am spus că dacă rămân gravidă, o să îl las. Uite că s-a întâmplat să nu rămân. Momentan nu sunt pregătită al doilea copil, chiar nu. Este mai bine așa, momentan”, a declarat Andreea Tonciu, la AntenaStars.

Andreea Tonciu, la un pas de divorț

Andreea Tonciu, la un pas de divorț. Fosta asistentă TV este căsătorită de câțiva ani cu Daniel Niculescu și au împreună o fetiță, Rebeca, pe care o iubesc foarte mult. În ultima vreme, au tot existat speculații vizavi de relația pe care o are cu soțul ei.

Vedeta a suferit foarte mult după ce părinții ei au fost pe punctul să se despartă, din cauza unei femei care le făcea curățenie în casă. Din fericire, mama și tatăl ei s-au împăcat, iar bruneta nu vrea ca fiica ei să simtă vreodată aceleași lucruri pe care le-a simțit ea, de aceea, este indulgentă cu greșelile partenerului.

Andreea Tonciu recunoaște că au fost momente când a vrut să-și părăsească soțul și să divorțeze, însă nu a făcut acest pas, pentru ține foarte mult la ideea de familie, mai ales pentru fiica ei. Nu vrea ca Rebeca să crească fără tată și de aceea a trecut peste toate problemele care au intervenit în cuplu.

„Am avut un episod în care eram pe punctul să-mi iau zborul (n.r. să pună punct căsniciei cu Daniel Niculescu). Andreea Tonciu va divorța, dar nu încă și nu cred că am să divorțez curând pentru că nu-mi place să destram familia, mai ales acum când o am pe Rebeca. Nu aș prefera să crească fără tatăl ei niciodată”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „Teo Show”.

Citește și Andreea Tonciu a elucidat misterul și a spus de unde are bani să se răsfețe în lux: ”Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare”