Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022. Cei doi şi-au adresat cuvinte grele

Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022. O simplă discuție colegială s-a transformat într-o adevărată ceartă, în care niciunul nu s-a abţinut de la replicile dure. Totul a pornit de la nominalizarea Roxanei Ciuhulescu, cea propusă spre eliminare.

19 ian. 2022, 10:46
Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022. Cei doi şi-au adresat cuvinte grele
Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022

Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022. ”Mi se pare că nu ești bărbat, mi se pare că nu ai argument în fața femeii. Nu îmi place tonul tău. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Ești nebun, ești pervers.”, i-a spus Andreea Tonciu colegului ei.

Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022

Ulterior, la testimoniale, vedeta și-a continuat destăinuirile ce fac referire la colegul ei CRBL, fiind la fel de dură în declarații.

Din punctul meu de vedere, CRBL este un om dur, un egoist, mă deranjează foarte mult când spune că ne plângem. Nevasta lui nu se plânge acasă? Suntem femei.

De ce nu spune chestiile astea unor bărbați, nu femeilor. Nu voi avea niciodată vreun șef în această competiție. Cine se crede șef să se creadă la el acasă”, a mai spus fosta asistentă TV.

De cealaltă parte, CRBL nici măcar nu a vrut să își asculte colega, menționând că votul lui a mers către Roxana Cuhulescu din motive sportive.

Nu mă interesează părerea ta. Tu când vorbești cu mine să ridici mâna sus mai întâi, sunt mai în vârstă”, i-a spus apoi CRBL brunetei.

Citeşte şi: Survivor România 2022. Eliminare surpriză marţi seară, anunţul i-a lăsat mască pe toţi

Andreea Tonciu, gafă de proporții la Survivor

Andreea Tonciu a fost protagonista unei scene penibile la concursul Survivor, unde a dovedit că nu știe cum să scrie corect numele colegului ei de echipă, CRBL.

Este posibil ca stresul și oboseala, acumulate în cadrul competiției, să-și fi pus deja amprenta pe capacitățile fostei asistente TV, Andreea Tonciu, întrucât ea a făcut o gafă de zile mari și s-a făcut de râs la TV.

Andreea Tonciu a trebuit să scrie numele partenerului ei de echipă, artistul CRBL, însă această sarcină s-a dovedit ceva mai grea decât s-ar fi așteptat bruneta. Tonciu a scris greșit numele lui CRBL, iar momentul a devenit viral în scurt timp pe rețelele de socializare, iar clipul a adunat peste 9.000 de like-uri.