Andreea Tonciu vrea să devină MĂMICĂ! Bebeluşul ar trebui să fie băieţel

Invitată la emisiunea "Agentul Vip", Andreea Tonciu era mai fericită ca niciodată. După operaţia de rinoplastie, se pare că Andreea şi-a recăpătat încrederea în sine şi radiază de fericire non-stop.

03 dec. 2014, 10:30
Andreea Tonciu vrea să devină MĂMICĂ! Bebeluşul ar trebui să fie băieţel

Andreea Tonciu a vorbit atât despre fosta relaţie cu Nicolae Mitea, despre problemele pe care le-a avut în ultima vreme, despre operaţia la nas, dar şi despre ce planuri de viitor are alături de noul iubit. Surpriza a venit însă atunci când Andreea a declarat că îşi doreşte ca anul viitor să devină mămică de băieţel.

„Eu mă simt mult mai bine aşa, după operaţia la nas. Am cunoscut un bărbat foarte minunat. Eu zic că este de ajuns, nu vreau să intru în detalii despre viaţa mea. Nu este fotbalist, este un băiat normal. Dacă îl iubesc de ce să nu merg cu el şi la shaormerie. Eu nu am fost răsfăţat de niciun bărbat care a fost în viaţa mea. M-am răsfăţat singură şi familia m-a răsfăţat.

Andreea Tonciu, implicată într-un accident rutier în lanţ

Am stat 6 ani jumătate cu Nicolae Mitea, am stat pentru că l-am iubit. Am vrut să îmi întemeiez o familie, dar nu s-a putut. El îmi interzicea să merg la anumite emisiuni şi să am anumite joburi şi chiar îi dau dreptate pentru că mi-a vrut binele. Era foarte gelos, nu aveam voie să am nicio prietenă pentru toate pritenele mele nu corespundeau, nu erau de nasul meu. Dacă am stat în cuşcă 6 ani de zile, acum am ieşit sunt liberă să fac ce vreau. […] Mi-am pus poză cu prietenul pentru ca să nu mai fiu căutată, pentru că mă caută foarte mulţi băieţi. Băiatul din imagine este prietenul meu şi atât. Dacă e drăguţ de ce să nu îl pup.

Eu spun că este o atracţie mai mult. În 2015 îmi doresc să rămân însărcinată. Chiar sunt pregătită să fiu mamă, vorbesc la modul cel mai serios. Trebuie doar să mai găsesc un tată. Îmi doresc un băieţel”, a declarat Andreea Tonciu.

Citeşte şi  ADIO, Nicki Mitea! Andreea Tonciu are un nou iubit şi nu se mai fereşte de nimeni