Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani. Unde va apărea actorul

Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani. După divorț, actorul se concentrează pe carieră și revine pe platoul de filmare. Va juca în serialul „Lia – Soția Soțului Meu". Acesta a făcut primele declarații despre personajul căruia îi dă viață.

30 mart. 2023, 09:58
Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani. Unde va apărea actorul
Andrei Aradits revine la Antena 1

Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani. Până în anul 2018, actorul a făcut parte din juriul de la emisiunea „Te cunosc de undeva”. După 12 sezoane, actorul a decis să încheie colaborarea, deoarece primise un rol în serialul „Vlad”, de la Pro TV.

Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani

Au trecut aproape cinci ani de atunci, iar Andrei Aradits a hotărât să revină la Antena 1, fiind cooptat în serialul televizat „Lia – Soția Soțului Meu”. Rolul pe care îl interpretează va produce schimbări dramatice și definitive în destinul altor personaje.

Gianni Rocca, mafiotul la arestarea căruia a contribuit şi Petru Vornicu (Ştefan Floroaica) și care vrea să se răzbune cu orice preț pe acesta va fi întruchipat de actorul Andrei Aradits. „Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase… în direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar în mod cert se va ocupa de asasinate cu sânge rece. Abia aştept să văd pe cine voi ucide!”, declară Andrei Aradits.

Citește și: Andrei Aradits, traumatizat de divorţul părinţilor şi de perioada petrecută la casa de copii: „La dușuri, veneau și ne spălau ca pe vite, iar apa era întotdeauna prea fierbinte”

Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii după divorț

Andrei Aradits a anunțat în premieră, la „Vorba lui Jorge”, pe YouTube, că el și soția lui, Andreea, au divorțat. „Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni, face yoga. Doar eu cu el (n.r Eric) suntem”, a explicat actorul, în grija căruia a rămas fiul lor, Eric.

Eric Aradits urmează să termine liceul anul acesta și vrea să devină actorul, la fel ca și tatăl său. Andrei Aradits ar vrea să îl trimită pe băiat la o facultate în străinătate, dar nu în Anglia, pentru că nu îi ajung banii.

Acum, a depus actele, vrea să facă tot treaba asta, din păcate… Am încercat să îl îndrum cumva către o facultate de afară. Problema este că toate facultățile de profil de afară sunt în limbile specifice și cum Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană are niște prețuri de care nu te atingi, a rămas o posibilitate în Irlanda. Dacă l-ar primi acolo ar fi ideal. A depus, habar n-am, să vedem ce lucruri mai trebuie făcute”, a adăugat actorul.

Tot în cadrul podcastului, actorul a mărturisit că a început să meargă la psiholog, pentru a se simți mai împăcat cu toată această situație. Mai mult decât atât, Andrei Aradits a spus că a ieșit la întâlniri, prin intermediul aplicației Tinder (n.r. aplicație de întâlniri), dar a renunțat după ce o fată a început să se îndrăgostească de el.