Ce mesaj a postat fosta soție a lui Andrei Aradits după despărțire: „Schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu”

Ce mesaj a postat fosta soție a lui Andrei Aradits după despărțire. În urmă cu câteva zile, actorul șoca o țară întreagă cu vestea că divorțează după 17 ani de căsătorie. Înainte cu puțin timp de la confirmarea separării, Andreea transmitea un mesaj pe rețelele sociale.

17 mart. 2023, 08:41
Ce mesaj a postat fosta soție a lui Andrei Aradits după despărțire: „Schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu”
Ce mesaj a postat fosta soție a lui Andrei Aradits

Ce mesaj a postat fosta soție a lui Andrei Aradits după despărțire. Actele de divorț au fost depuse în septembrie 2022, iar tot atunci actorul a rămas singur cu fiul său, după ce Andreea a plecat în India pentru a face yoga, acolo unde se află și în acest moment.

Citește și: Andrei Aradits i-a întors vorba lui Măruță: „Te întreb sincer. Tu crezi că ești valoros?”. Reacția prezentatorului

Ce mesaj a postat fosta soție a lui Andrei Aradits după despărțire

Înainte de vestea separării, Andreea Aradits scria pe contul său de socializare că schimbarea este constantă în viața sa, însă este recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă și pentru oamenii pe care i-a întâlnit și îi va cunoaște de acum.

Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo pentru un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă un pic. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că o dorim sau nu.

Totul se rezumă la ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscătoare pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo să mă învețe ceva și eu îi ascult”, a scris fosta soție a lui Andrei Aradits pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Aradits (@andreea_aradits)

Andreea Aradits face yoga de 8 ani

Actorul a lăsat să se înţeleagă în declaraţiile sale că plecarea soţiei în India, unde stă de aproape şase luni pentru a se specializa în practicarea tehnicii Yoga, a dăunat mult relaţiei. Când a descoperit această ac tivitate, nu îşi dorea să ajungă instructor, dar i-a plăcut atât de mult să meargă la din ce în ce mai multe cursuri de specialitate, încât s-a trezit că a atins un nivel de performanţă.

Am descoperit yoga absolut întâlmplător (în 2015, n.r.), dintr-o nevoie fizică, mai mult. E vorba despre Ashtanga Yoga. A fost dragoste la prima vedere, testare și experimentare. Acum yoga este motivul pentru care mă pot trezi la 5.30 dimineața. Fără să-mi pară rău.

Întâmplător sau nu, în perioada în care am descoperit yoga eram în căutări. Îmi doream să-mi schimb profesia, îmi doream să fac ceva din pasiune, ca și soțul meu. Nu i-am acordat mare importantă inițial, am tratat-o mai mult ca pe un hobby care, treptat, treptat a ajuns să ocupe din ce în ce mai mult din timpul și energia mea”, a povestit Andreea, pentru revista alistmagazine.ro, în vara lui 2021.