Andrei Aradits, traumatizat de divorţul părinţilor şi de perioada petrecută la casa de copii: „La dușuri, veneau și ne spălau ca pe vite, iar apa era întotdeauna prea fierbinte”

Divorţul părinţilor şi-a lăsat amprenta asupra actorului Andrei Aradits. Iar el pare că repetă povestea de viaţă a acestora căci recent a decis şi el să se separe de soţie.

27 mart. 2023, 16:03

Andrei Aradits a dezvăluit, recent, cât de traumatizant a fost pentru el divorţul părinţilor, care a venit la pachet cu un an petrecut la casa de copii. Ororile trăite acolo și modul în care a fost tratat de cei care ar fi trebuit să aibă grijă de el au lăsat urme adânci în psihicul copilului Andrei.

Andrei Aradits, traumatizat de divorţul părinţilor

Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea. Ne spălau ca pe vite și apa era întodeauna prea fierbinte și spuneam că frigea și îmi spuneau, hai gata”,  a dezvăluit actorul.

Aradits a detaliat câteva dintre momentele teribile ale acelor vremuri.

Citeste si Schimbare radicală în viața lui Andrei Aradits, la scurt timp după divorț. Anunțul la care nu se aștepta nimeni

„Am aproape 50 de ani, fac în curând o jumătate de secol. Cu toate acestea, mi-am dat seama că am un reflex imbecil la autoritate. O rebeliune din asta adolescentină. Primul meu gând e să mă opun. Primul instinct e să zic nu. Ai mei au divorțat, eram mic, dar nu îmi amintesc să mă fi simţit abandonat atunci. La căminul ăla am stat poate un an. (…) Ne puneau Miaunel și Bălănel și toți copiii râdeau și eu stăteam acolo și plângeam și îmi era frig și urât.

Și îmi aduc aminte la dușuri veneau și ne spălau, ne spălau ca pe vite și apa era întotdeauna prea fierbinte și spuneam că frigea și îmi spuneau, hai gata! (…) Cred că un an am stat, îmi aduc aminte cu furie. (…) La căminul săptămânal, mama mă lăsa marți și mă lua vineri„, a declarat Andrei Aradits, în podcastul lui Jorge, „Vorba lui Jorge”.

A divorțat de soția lui după 17 ani de căsnicie

În luna septembrie a anului 202, Andrei Aradits şi soţia lui au decis s-o ia pe drumuri separate. Au depus actele de divorț, iar procedura se va finaliza abia în luna martie.

Cauza divorţului ar fi fost faptul că soția sa, Andreea, a acceptat un loc de muncă pe un alt continent. De la decizia Andreei şi până la divorţ a mai fost doar un pas.

Am divorțat, asta e! Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. Ea în India de vreo 6 luni. Doar eu cu Eric suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Mi-am făcut griji, are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta’. E mult mai deștept decât mă așteptam. Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui. E mai înțelept! Am o doză de bezmeticeală pe care încă o car după mine. Am fost și la psiholog cu el, da”, a declarat Aradits la podcastul lui Jorge.

Citeste si Ce mesaj a postat fosta soție a lui Andrei Aradits după despărțire: „Schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu”