Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan. „Sunt sau nesimțiți sau incompetenți complet”

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, a lansat un atac virulent la adresa fondatorului USR, Nicușor Dan, precum și la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

13 dec. 2021, 10:46
Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan. „Sunt sau nesimțiți sau incompetenți complet”

Andrei Caramitru este de părere că traficul din Bucureşti „nu a fost mai rău” decât Primăria Capitalei este condusă de Nicuşor Dan.

Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan. „E totul complet fucked up. Orașul nu mai e funcțional”

„Niciodată traficul nu a fost mai rău în Bucureşti (cel puţin pe traseele pe care le fac eu în centru).

Niciodată. Ieri – 40 de minute doar de la Piața Dorobanţi la Piața Victoriei (faci pe jos in maxim 15), așa doar ca să îmi încep drumul. E totul complet fucked up. Orașul nu mai e funcțional. Acuma. O spun sincer şi direct. Eu stau în sector 1.

Atât Nicuşor (Nicuşor Dan cât şi Clotilda (Clotilde Armand) sunt sau nesimtiţi sau incompetenți complet”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Citeşte şi: Andrei Caramitru nu se dezminte şi îi atacă pe nevaccinaţi: „Virusul îi ţinteşte pe cei mai săraci cu duhul. E un virus super-ultra-elitist”

Andrei Caramitru, dezlănţuit privind modul în care se parchează în Bucureşti. „Nici în Africa nu e așa”

„Uite le explic că poate se trezesc. Efectiv JUMĂTATE din bulevardele şi străzile cheie sunt blocate de mașini parcate ilegal în 2 rânduri (de ex – tot Dorobanţi-ul, străzile care intra în Piața Victoriei).

E NORMAL ca traficul se sufocă şi se blochează complet. Chestie de nivel Gâgă. Să îmi arătați un oraș oriunde în lume în care oamenii pot parca oriunde şi în mijlocul bulevardului cu cost zero şi fără reguli. Nici în Africa nu e așa”, a mai scris fiul lui Ion Caramitru.

Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan şi laudă primarii PSD şi PNL

De asemenea, fost consilier al lui Dan Barna a lăudat edilii PNL şi PNL.

„Ce dracu faceți să NU se mai întâmple asta? Cum dracu e posibil în Cluj, Brașov, Sibiu şi aicea nu? Ce dracu faceți cu poliția locală, cu angajații primăriei? De ce nu impuneți niște reguli minimale măcar pe bulevarde şi în centru ?????????

Ai de capul vostru de eșuați. De MAI nu mai zic nimic ca aia sunt totalmente praf si pulbere

PS: Ciucu de la s6, Băluţă şi Negoiţă va dau mega clasă. La nivelul asta vorbim ca sa fie clar unde sunteți. Nu e treaba politica e chestie de MINIMA implicare şi competență. Minimă”, a conchis Andrei Caramitru.

Citeşte şi: Andrei Caramitru: „Circulă informaţia că Şoşoacă ar fi vaccinată. Simion nu a stat în carantină în Londra, asta se poate doar dacă eşti vaccinat”