Andrei Caramitru, ieşire explozivă la adresa conducerii USR-PLUS

Andrei Caramitru, un apropiat al lui Dan Barna, cpruia i-a fost chiar consilier pe anumite probleme, a lansau un atac dur la adresa conducerii celor două partide, despre care spune că trebuia să anunţe deja candidaţii la alegerile locale.

RomaniaTV.net
06 mart. 2020, 10:04
Andrei Caramitru, ieşire explozivă la adresa conducerii USR-PLUS

„Eu mă aştept la un minim efort de inteligenţă din partea USR, PNL și PLUS, să agreeze rapid candidați comuni pentru cele 6 sectoare în Bucureşti și măcar 15 orașe mari unde are PSD primar. Ceva tactic simplu. Susținere candidat cel mai bine plasat, Pt ceilalți viceprimar și sef consiliu judetean.

Ce Dzeu e așa de greu fraților? Puneți-va naibii intr-o camera câteva ore. Sau pierdeți toate primăriile și județele astea, și condamnati milioane de oameni sa rămână sub PSD sau le câștigați. Ce naibii e așa de greu?

Și încă ceva. E absurd sa crezi ca local peste tot cumva magic unii oameni o sa se retragă. Însă voi de la centru puteți totuși impune ceva. Dacă nu puteți – înseamnă că aveți control zero pe partidele voastre și ma întreb ce rol mai aveți pe acolo dacă nici atât nu puteți organiza.
E clar?” a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Citeşte şi: Preşedintele Iohannis – la evenimentul „O pădure cât o ţară”: PSD nu s-a ocupat bine de problemă