Andrei Caramitru: „Închideţi-l pe Barna în casă şi luaţi-i telefonul până se negociază Guvernul, să nu mai spună tâmpenii”

Fostul membru USR şi consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, a postat marţi pe Facebook un mesaj în nota celor obişnuite, fără filtru, prin care îi sfătuieşte pe membrii USR-PLUS să îl izoleze pe preşedintele USR până la finalizarea negocierilor pentru formarea noului guvern, pentru că, prin declaraţiile sale, nu face decât să pericliteze poziţia Alianţei.

09 dec. 2020, 16:04
Andrei Caramitru: „Închideţi-l pe Barna în casă şi luaţi-i telefonul până se negociază Guvernul, să nu mai spună tâmpenii”

Andrei Caramitru, spune că liderul USR ar trebui să fie închis în casă și lăsat fără telefon până se negociază Guvernul, pentru că dacă mai spune „tâmpenii” atunci o să se convingă lumea că „e mai inteligent Ciolacu”.

„Închideți-l pe Barna in casa si luați-i telefonul pana se închide negocierea asta (zice ca nu avem nevoie de un general ca prim ministru și vrea sa fie el sef la camera deputatilor de exemplu – astea doar azi așa de încălzire).
Și după parcati-l undeva sa nu poata face multe prostii. Ca dacă continua sa spună numai tâmpenii o sa ne convingem ca e mai inteligent Ciolacu. Aferim și doamne ajută.”, a scris Caramitru pe Facebook.

Andrei Caramitru îl contrazice pe Barna în privinţa numirii lui Nicolae Ciucă în funcţia de premier

„Pentru cine nu știe : Ciucă și-a câștigat gradele în teatrele de operațiuni și a condus trupe combinate SUA-România. Este cel mai respectat militar al nostru in NATO și de armata SUA.

Bătălia pentru podul peste Eufrat de la Nassiria (Irak, mai 2004), în care trupele românești au fost conduse de Nicolae Ciucă, este prima bătălie la care soldații români au fost combatanți activi după al doilea război mondial.

The real deal omul. Eu îl vreau prim ministru. 100%. Avem nevoie de curaj și LEADERSHIP nu de politruci specialiști in combinații, stersi, penibili și proști.”, a mai scris Andrei Caramitru, într-o altă postare.

Citeşte şi: Clotilde Armand, atac la Nicuşor Dan după ce acesta a intervenit în scandalul gunoaielor din sectorul 1