Andrei Caramitru, mesaj încurajator pentru manelişti. „Dani Mocanu și Jador sunt peste Dan Puric. Ar trebui anchetat pentru trădare”

Andrei Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru şi fost consilier al lui Dan Barna, l-a criticat în termeni duri pe actorul Dan Puric, despre care crede că ar trebui "anchetat pentru trădare" deoarece ar organiza "spectacole şi conferinţe putiniste".

18 apr. 2022, 14:42
Andrei Caramitru, mesaj încurajator pentru manelişti. „Dani Mocanu și Jador sunt peste Dan Puric. Ar trebui anchetat pentru trădare”

Andrei Caramitru este de părere că maneliştii Dani Mocanu şi Jador sunt mai puţin toxici decât Dan Puric.

„Manelele lui Dani Mocanu (omul e pro-vax şi pro-Ucraina) sau ale lui Jador (ăsta are licența şi masterat la Relaţii Internaționale, făcute pe bune) – sunt de o mie de ori mai puțin toxice decât porcăriile de spectacole şi conferințe putiniste ale lui Dan Puric. Eu nu ascult că mă depășesc total ca mesaj şi ritm. Doar fac o comparație simplă. Şi mai jos decât Puric e imposibil. Asta am încercat să zic, pentru unii se pare că e greu să înțeleagă 4 rânduri de text”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Fostul consilier al lui Dan Barna şi-a continuat pledoaria împotriva lui Dan Puric pe care-l acuză că „pute a trădare şi putinism”.

„Problema e ca maneliștii ăștia sunt de capul lor de fapt – Puric e susținut inclusiv de Academie si de mulți din instituțiile statului. E mult mai periculos.

Eu nu am spus ca e ok sa cânte la filarmonica. Textul era despre ce e mai nociv si mai de (…) Puric e cel mai jos. Ăştia sunt un pic mai sus faţă de el (totul fiind relativ). Asta încerc să zic.

Cineva trebuie să le cânte şi la bombardieri. Măcar asta le zice ca Rusia e vinovată şi să se vaccineze. Tot e ceva. Puric zice numai KKt care pute a trădare şi putinism. Asta încerc să zic în postare, nu că Dani Mocanu e Grozav şi perfect (nu e deloc). Nu am zis ca e ok Dani Mocanu. Am zis ca e mai puțin toxic decât Puric”, a mai scris Andrei Caramitru.

Citeşte şi: Dani Mocanu a lansat melodia „Tancuri de război”. La filmări, blindatul a provocat un accident

Andrei Caramitru: „Puric ar trebui anchetat pentru trădare. Şi condamnat dacă e vinovat”

„Am aflat din comentarii că Dani ăsta e condamnat sau anchetat pentru proxenetism. Nu știam. Să fie băgat în pușcărie dacă e vinovat. Însă Puric ar trebui anchetat pentru trădare. Şi condamnat dacă e vinovat. Şi e mai grav asta decât orice, totuși”, a mai precizat Andrei Caramitru.

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, a fost acuzat de Jador că ar fi decis anularea concertului pe care manelistul urma să-l susţină la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Edilul oraşului de pe Bega a susţinut că a aflat din presă despre toată această discuţie. Fritz a văzut cum Jador a făcut turul televiziunilor naţionale unde s-a plâns că a avut parte de discriminare la Timişoara.

„Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract. Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“, a transmis Dominic Fritz.

Citeşte şi: Dominic Fritz îi dă replica lui Jador, după ce cântărețul l-a acuzat că i-a anulat concertul de la Filarmonica din Timişoara: „Şi eu îmi doresc să joc fotbal pe Arena Naţională, dar acum n-o să încep să vând bilete”