Andrei Caramitru, motivul pentru care Florin Cîţu va fi învins de Ludovic Orban la şefia PNL

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna consideră că noul val de coronavirus îi va fi fatal actualului premier în alegerile interne din PNL.

21 iun. 2021, 11:27
Andrei Caramitru, motivul pentru care Florin Cîţu va fi învins de Ludovic Orban la şefia PNL

Andrei Caramitru a ieşit o perioadă din atenţia publică după ce a fost dat afară din funcţia de consilier al lui Dan Barna. Acum, Carmitru jr. a redevenit acid pe reţelele de socializare, având păreri despre aproape orice. În ultima postare, anunţă un val devastator de coronavirus în România.

Andrei Caramitru e convins că premierul Florin Cîțu va pierde cursa internă din PNL pentru șefia partidului. Acesta e convins că în România valul 4 al pandemiei va fi extrem de violent și că numărul mic de vaccinați va influența numărul mare de infectări.

„E hilar dacă nu ar fi trist. Ăștia își fac campanie electorală in interiorul partidului. Bravo ce sa zic. Asta ne mai trebuia. Ma rog treaba lor. Însă ce e halucinant e chestia asta cu campania de vaccinare. Care e un eșec de proporții colosale. Fix când explodează covidul iar peste tot- pe varianta indiana care e mult mult mai rea – și care lovește in special pe aia nevaccinați, care sunt la noi marea majoritate… însă ai totuși un risc de vreo 15% sa iei și tu chit ca te-ai vaccinat (ăsta e riscul de a trai in țara asta eșuată in care suntem înconjurați de demenți).

Andrei Caramitru mai jigneşte o categorie de români, pe cei care nu vor să se vaccineze: „Le dai punga cu ulei, un grătar cu mititei şi 50 de lei. Se vor înghesui”
Prostia e că sigur valul 4 va lovi ÎNAINTE de alegerile lor interne, fix când lumea numai de asta nu are chef (nu zic eu – zic toți specialiștii – ca suntem undeva la 2-4 săptămâni de la începutul următorului val). Va fi foarte rău, cu restricții iar și tot tacâmul. Și atunci fix aripa Cîțu va fi in defensiva și probabil va pierde din cauza asta. E atât de previzibil și trist încât alt scenariu nu prea e.

Și totuși astia care pot decide sunt fricosi, se ascund de realitate si spera la un miracol. Care nu va veni. Pentru ca miracolele nu există, dacă nu știau. E ok sa riști dacă ai o șansa bună sa câștigi – dar e Nebunie sa te arunci intr-un risc SIGUR. Asta nu e gambling e inconștiență pură.

Păcat ca vom fi noi toti afectati – iar și iar și iar. Ghinion, vorba marelui clasic”, , scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

Andrei Caramitru îl demolează pe Nicuşor Dan: „Ridicol. Penibil. Rezultatele sunt sub Firea, acum catastrofa e mult mai mare. Sunteţi varză, habar nu aveţi ce să faceţi”