Andrei Caramitru, nimicitor la adresa lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. „Nu mai au ce căuta în pozițiile astea. E totul din ce în ce mai în paragină. E vai de lume”.

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, a dat de înţeles că este total dezamăgit de modul în care primarul general Nicuşor Dan şi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îşi desfăşoară activitatea, cerând "să vină naibii cineva care e măcar minim competent, ceva basic la nivel Gâgă".

05 iun. 2022, 23:59
Andrei Caramitru, nimicitor la adresa lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. „Nu mai au ce căuta în pozițiile astea. E totul din ce în ce mai în paragină. E vai de lume”.

Până nu demult un susţinător al politicienilor promovaţi de USR, Andrei Caramitru a pus tunurile pe Nicuşor Dan şi Clotilde Armand şi cere înlocuirea acestora cu persoane care fie minim competente.

„Eu stau în Bucureşti – cel mai bogat oraş din România. În Dorobanţi/Aviatorilor, cel mai scump cartier din Bucureşti. primarul general şi cel de sector vin ”de la noi”.

Degeaba total, deși bugetele sunt enorme. Nimic, zero, făcut pe nici o stradă din toate cele pe care mă plimb (de la Universitate până la Charles de Gaulle) sau în vreun parc – zona zero totuși, cartea de vizită a orașului. Doar 2 bloculețe refăcute un pic în Pta Dorobanţi.

Măcar o tufă de flori în plus, un cos de gunoi nou, o iarbă tăiată într-un parc, o stradă pe care să fie ridicate mașinile parcate aiurea. Un trotuar refăcut. Ceva orice cât de mic. Din contra – e totul din ce în ce mai în paragină. E vai de lume”, a precizat Andrei Caramitru.

Citeşte şi: Andrei Caramitru, mesaj încurajator pentru manelişti. „Dani Mocanu și Jador sunt peste Dan Puric. Ar trebui anchetat pentru trădare”

Andrei Caramitru le bate obrazul lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. „Trebuie doar să și vrei să faci ceva şi sa nu lași orașul să arate ca o albie de porci”

„Așa ceva este peste puterile mele de înțelegere. O fi prostie, rea-voința, incapacitate totală de a gestiona ceva, nu știu. Ca bugete pentru chestii așa de simple sunt, hai să fim serioși – şi nu e nevoie de studii de fezabilitate, de nimic nu e nevoie. Trebuie doar să și vrei să faci ceva şi sa nu lași orașul să arate ca o albie de porci.

E clar că Nicu şi Clotilde nu mai au ce căuta în pozițiile astea. Îmi pare rău sa o spun, dar asta e. Să vină naibii cineva care e măcar minim competent, ceva basic la nivel Gâgă, oricine cât de cât normal.

Ps: nu are treaba asta cu politica. Să repari gropi şi să ridici mașini nu are nici o legătura la ce partid ai card. E deja irelevant. Trebuie să fii competent şi să nu fi nesimțit, atât”, a scris Andrei Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Victor Ponta, atac frontal la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu cred că şi-a oprit week-end-ul pentru tragedia de la festivalul SAGA”