Andrei Caramitru, reacţie violentă la adresa jandarmilor: Cum grijania voastră băgaţi oameni în dubă? O sa spălați WC-uri

Andrei Caramitru (USR) a avut o ieşire violentădupă ce jandarmii au luat cu duba manifestanţii care se strânseseră la Topoloveni să protesteze împotriva lui Liviu Dragnea,aflat în vizită în Argeş.

RomaniaTV.net
17 mai 2019, 09:04
Andrei Caramitru, reacţie violentă la adresa jandarmilor: Cum grijania voastră băgaţi oameni în dubă? O sa spălați WC-uri

„Nemernicilor. Cum grijania voastră băgați oameni care nu au făcut nimic in dube ca sa nu audă Dragnea ce au oamenii de spus? Intr-o țara din UE, cu Constituție care garantează dreptul la opinie? Cum?

O sa votam toți masiv pe 26 Mai. Vom destructura total și Jandarmeria și PSD-ul, ca sa știți, aplicând legile țării asteia și ale Europei. Multi dintre voi in o sa ajungeți in pușcărie – ceilalți o sa fugiți mâncând pământul in străinătate ca nimeni nu vă va mai accepta aici. O sa spălați WC-uri, in cel mai bun caz, dacă aveți noroc. Faceți-va naibii bagajele înainte sa vină tornada peste voi. Vine una așa de mare cum nici nu vă puteți imagina !!!!!”, a scris Andrei caramitru pe Facebook.

Mai mulţi manifestanţi care îl aşteptau vineri cu bannere pe Liviu Dragnea în faţa Casei de Cultura de la Topoloveni au fost luaţi de jandarmi cu duba şi duşi la poliţie.

Citeşte şi: Protestatari care îl aşteptau cu bannere pe Liviu Dragnea la Topoloveni, luaţi cu duba de jandarmi VIDEO