Andrei Caramitru (USR), către PSD: De ce nu am da şi noi un OUG retroactiv, care să vă arunce în puşcărie pe toţi?

Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, proaspăt înscris în USR, vorbeşte despre o ordonanţă de urgenţă prin care PSD-iştii să fie închişi, în replică la propunerea unei ordonanţe prin care procesele definitive judecate de completurile de 5 judecători să fie redeschise.

RomaniaTV.net
25 ian. 2019, 20:00
Andrei Caramitru (USR), către PSD: De ce nu am da şi noi un OUG retroactiv, care să vă arunce în puşcărie pe toţi?

„Înțeleg ca PSD vrea sa dea OUG-uri cu efecte juridice retroactive (ceea ce este clar neconstituțional) – ca să anuleze procese judecate in trecut și sa scape de condamnări date deja.

Vreau sa le zic clar: nu va jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional – de ce nu am da și noi un OUG retroactiv in prima zi de guvernare care sa anuleze tot ce ați făcut voi și să va și arunce in pușcărie imediat pe toți ? Ce ne-ar împiedica dacă exista precedent ? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV si ale Comisiei de la Veneția ? Așa scăpăm și de voi și rezolvam și toată legislația juridică rapid (ca nu o sa mai aibă cine sa o blocheze – veți fi toți la Rahova și Jilava).

Așa că gândiți-vă bine ce faceți !!!!!”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Consultantul economist şi antreprenorul Andrei Caramitru, fiu al actorului Ion Caramitru, s-a înscris în partidul Uniunea Salvaţi România (USR) de doar câteva zile. Potrivit unui comunicat al USR, Andrei Caramitru a devenit consilierul președintelui USR Dan Barna pe programul de guvernare al partidului.


loading...
Partenerii noștri