Andrei Ciobanu, finalistul Survivor All Stars, nu este atât de ”cioban”, de fapt! Sportivul are o educație impresionantă

Andrei Ciorbanu a reușit să intre în atenția telespectatorilor români datorită participării sale la concursul Survivor de la Pro TV. Totuși, nu mulți știu câteva detalii importante despre cariera sa.
Filip Stan
17 mai 2024, 11:24
Andrei Ciobanu, finalistul Survivor All Stars, nu este atât de ”cioban”, de fapt! Sportivul are o educație impresionantă

Mulți îl iubesc și îl îndrăgesc pe Andrei Ciobanu datorită participării sale la concursul fenomen de la Pro TV, Survivor, însă puțin știu detalii importante despre cariera sa.

Citește și S-a aflat cine sunt cei trei finaliști Survivor All Stars. Ce șanse are fiecare în lupta pentru premiul de 100.000 de euro

Andrei Ciobanu este unul dintre cei trei finaliști de la Survivor All Stars. Tânărul se poate mândri cu o carieră impresionantă în muzică, detalii despre care nu toată lumea știe.

Mai mult decât atât, acesta are și studii care l-au ajutat în viață.

După ce a fost făcut în repetate rânduri „cioban”, în sens peiorativ, de către Zanni, adevărul despre educația lui Andrei Ciobanu a ieșit la iveală!

Se pare că Andrei Ciobanu nu este deloc atât de ”cioban” pe cât îl consideră Zanni, adversarul său care nu are neapărat prea multe studii, ci mai mult, după spusele lui, are ”școala vieții”.

Pentru cei ce nu știu, Andrei Ciobanu a descoperit muzica încă de mic, iar de atunci a înțeles că va fi una dintre pasiunile sale. La vârsta de 15 ani a realizat că muzica îi încălzește sufletul, așa că a decis să urmeze cursurile Școlii Populare de Artă din Bacău.

Apoi, acesta a studiat la Colegiul Național de Artă ”George Apostu”, însă s-a implicat și în diverse activități desfășurate la Palatul Copiilor din Bacău.

Conform site-ului oficial al tânărului artist, acestea au fost instituțiile care și-au pus amprenta în cariera sa.

Andrei Ciobanu, un artist despre care nu mulți știu

După ce a terminat liceul, Ciobanu și-a continuat studiile de licență și masterat la Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iași, urmând ca în anul 2014 să profeseze ca profesor de Canto la Colegiul Național de Artă ”George Apostu” din Bacău.

„În toți acești ani am reușit să cuceresc marile scene ale țării, obținând Premii la diferite festivaluri de muzică și concursuri televizate precum: Festivalurile: „Mamaia”, „George Grigoriu”, „Dan Spătaru” etc., având ocazia să reprezint România în Insulele Canare – Tenerife, la Festivalul de muzica „Universong” unde am obținut Trofeul „WAFA”.

Un pas important in cariera mea artistică a fost în anul 2011 când am reușit să întorc 3 scaune la Show-ul „Vocea României” (ProTV), fiind ales să fac parte din echipa lui Marius Moga.

Au urmat 2 ani (2013 și 2015) în care am reușit să cuceresc publicul de la X-Factor (Antena 1), fiind de 2 ori în echipa Deliei.

Te-ar putea interesa și Unde a lucrat Zanni înainte de a cunoaște succesul la Survivor: „Nu m-am angajat prea mult. Eu am vrut, dar nu m-au primit”

11 ani de muncă, ambiție, devotament și încredere m-au ajutat să fructific și să-mi dezvolt armonios calitățile, reușind să îmbin cariera de interpret, prezentator și organizator de spectacole sau evenimente”, mai spune finalistul de la Survivor în prezentarea sa de pe site-ul oficial al trupei sale, ”Andrei Ciobanu Band”.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Clădirea unică din România construită de Arsenie Boca. Se află într-un loc special, unde puțini știu să ajungă
Capital.ro
Dezvăluire BOMBĂ despre Traian Băsescu. Ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
Maria Constantin, cu sânii la vedere în public. Le-a tăiat respirația tuturor cu bustul generos
DailyBusiness
Un drum cerut de români, mai aproape de realitate! Ce se întâmplă cu investiție de miliarde
Adevarul
Câți bani au luat Bettyshor și Roxana ca să fie bătute măr de un bărbat. Reacțiile presei internaționale
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Drama câștigătorului Românii au Talent. Boala care l-a măcinat mult timp
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Trei români luați de ape în Italia după ce au fost surprinși îmbrățișați: Salvatorii îi caută fără încetare după ce cotele râului, în mijlocul căruia se aflau, au crescut considerabil
Capital.ro
Anunț pentru toți românii care au permis de conducere. Noua regulă se aplică începând cu luna iunie
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECRUTARE în ARMATĂ! România caută peste 10.000 de SOLDAȚI și VOLUNTARI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'