Andrei Duban a făcut anunțul după 12 ani de căsătorie: „Sigur că apar conflicte și că ne certăm”

Andrei Duban a făcut anunțul după 12 ani de căsătorie. Comediantul și soția lui Grațiela sunt împreună din 2011 și au împreună un băiat. Relația lor nu este doar lapte și miere, însă nu stau supărați foarte mult timp, iar împăcarea este întotdeauna mai dulce.

25 apr. 2023, 09:30
Andrei Duban a făcut anunțul după 12 ani de căsătorie: „Sigur că apar conflicte și că ne certăm”
Andrei Duban a făcut anunțul după 12 ani de căsătorie

Andrei Duban a făcut anunțul după 12 ani de căsătorie. Bărbatul a povestit că a știut din prima că Grațiela va fi soția lui, ba chiar a spus prietenilor acest lucru. Atunci când apar certuri în familie, cei doi reușesc să le depășească și asta pentru că niciunul nu ține supărarea prea mult.

Citește și: Andrei Duban a slăbit enorm după operația de micșorare a stomacului: „Îmi trebuie alte haine”

Andrei Duban a făcut anunțul după 12 ani de căsătorie

Unul dintre primele gesturi făcute de Andrei Duban pentru Grațiela a fost să se lase de fumat.  „Grațiela este Nordul meu, dacă mă pierd ea îmi arată calea. Este completarea mea, jumătatea mea cu adevărat. Este o chestie intimă, o să spun puțin. Când am văzut-o eram cu niște prieteni, eram la un balcon și seara, când a venit la mine în vizită printr-o conjunctură, le-am spus că ea o să fie viitoarea mea soție.

Știu că am făcut multe lucruri, dar acum 12 ani voiam să vadă cât de mult m-am îndrăgostit și voiam să știe cât de mult o iubesc așa ca am spus ‘pentru tine sunt în stare să mă las și de fumat’. Nu m-a crezut și din momentul acela nu am mai fumat.

Sigur că apar conflicte, sigur că ne certăm, ne împăcăm. Știi de ce ne certăm noi de fapt? Că e dulce împăcarea. Nu ținem foarte mult supărarea, sunt mai mult diferențe de opinii. După ce trece, stăm amândoi și râdem, și ne întrebăm de ce am făcut-o. Ce dulce e împăcarea, asta e conlcuzia”, a declarat Andrei Duban pentru Fanatik.ro.