Andrei Duban, poveste memorabilă de la o nuntă: „Fanul meu nr. 1 e Florin Salam!”

Andrei Duban a făcut o dezvăluire neașteptată și a debordat de sinceritate! Recent, actorul a vorbit deschis despre o întâmplare pe care o avut-o la o nuntă cu Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România.

18 ian. 2023, 17:37
Andrei Duban, poveste memorabilă de la o nuntă: „Fanul meu nr. 1 e Florin Salam!”

Andrei Duban, unul dintre cei mai cunoscuți actori și comedianți din România a fost invitatul lui Cătălin Măruță, unde a făcut o serie de dezvăluiri inedite.

Actorul a povestit în podcastul Acasă La Maruță, despre momentul în care l-a întâlnit pe Florin Salam la o nuntă, acolo unde a fost invitat să prezinte fericitul eveniment.

Citiți și: Andrei Duban a slăbit enorm după operația de micșorare a stomacului: „Îmi trebuie alte haine”

Andrei Duban spune că Florin Salam este cel mai mare admirator al său

„Am o poveste la o nuntă, deci nu vrei să știi. Fanul meu nr. 1 cine este, nu îți trece prin cap ever, nici pentru un milion de euro, dacă ți-i pun acum pe masă. Mărturisit de el la un eveniment. A zis: ‘Bă, eu nu pot să adorm dacă nu pun pe YouTube un calup de bancuri de-al tău’. Deci nu îți trece prin cap, jur.

Te ții bine? Florin Salam, jur! Îți dau cuvântul meu de onoare, îl suni și îți confirmă oricând. Ne-am întâlnit odată la o nuntă, eu eram MC, el interpret. Toată seara nu m-a scos din: Talentul tău, valoarea ta! Băi frățioare, nu mă culc până nu îți ascult un calup de bancuri. E un compliment, mai ales de la un om care a auzit atâtea. Să vină dn partea lui…”, a povestit Andrei Duban, în cadrul podcastului.

De asemenea, Andrei Duban a vorbit deschis și despre viața de familie și cât de fericit este alături de soția sa Grațiela. Deși au trecut aproximativ 10 ani de când se cunosc, aceștia se iubesc ca în prima zi și petrec foarte mult timp împreună.

„Eu cu Grați vorbim tot și în fața copilului, nu ne ascundem. Și când sunt probleme, și când luăm decizii. Ca el să vadă ce este cu adevărat comunicarea. Asta înseamnă căsnicia. Nu-i judec pe cei care se despart, dar eu nu aș putea. Eu când m-am însurat am făcut multe compromisuri la viața mea. Înainte de căsătorie, nu am fost ușă de biserică, orice ușă de biserică are nevoie de o clanță. Îngerul meu păzitor mi-a zis că nu trebuie să fac compromisuri cu căsnicia. Această femei am senzația că mi-a fost trimisă. Cineva acolo sus a contribuit ca noi să ne întâlnim. Noi nu vorbim de două zile de un subiect și ea știe la ce mă refer. La fel trăiesc și alți oameni, și nu se mai suportă. Eu și la pâine dacă mă duc, ea mă întreabă dacă vreau să merg cu mine. Asta e plăcerea noastră, să fim mereu împreună”, a spus Andrei Duban.

Citiți și: Florin Salam îl demolează pe Alex Bodi. Afacerea în care s-a folosit de numele manelistului: „Am crezut că e un joc. Văd că vrea să se îmbogățească pe spatele meu”