Andrei Duban a slăbit enorm după operația de micșorare a stomacului: „Îmi trebuie alte haine”

Andrei Duban a trecut în urmă cu un an o operație de micșorare a stomacului, datorită căreia a pierdut zeci de kilograme.

05 dec. 2022, 10:49
Andrei Duban a slăbit enorm după operația de micșorare a stomacului: „Îmi trebuie alte haine”
Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme!

Anul trecut, Andrei Duban și-a făcut curaj și a decis să treacă printr-o operație de micșorare a stomacului. Artistul a dezvăluit câte kilograme a slăbit și cum s-a schimbat viața lui după intervenția care l-a ajutat să scape de surplusul de grăsime.

Actorul mărturisește că operația a fost un adevărat succes în cazul lui și că nu are de ce să se plângă. Singura problemă ar fi că a slăbit atât de mult încât nu îi mai vin hainele, deoarece înainte avea 100 de kilograme.

Andrei Duban a slăbit, într-un singur an, 26 de kilograme. Imediat după operație a avut anumite restricții alimentare, iar pe parcurs a putut consuma câte puțin din orice. În primele luni se hrănea mai mult cu lichide, în cantități mici, fiindcă stomacul lui nu mai suporta porții mari de mâncare.

Citește și: Un nou război a izbucnit în showbiz. Andra și Raluka sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

După cinci luni, Duban a putut mânca din nou preparatele preferate. Acum, acesta se bazează pe soția lui atunci când vine vorba de haine, femeia având grijă ca el să arate impecabiș de fiecare dată.

Am slăbit 26 de kilograme de când mi-am făcut operația de micșorare a stomacului. Sunt foarte bine. Nu pot să mai mănânc așa mult. Am slăbit așa mult că mai nou îmi trebuie alte haine din cauza asta.

Într-adevăr, reînveți să mănânci, e ca la bebeluși, dar nu au fost chiar șase luni. La început am consumat mai multe lichide”, a declarat Andrei Duban pentru Fanatik.

Andrei Duban nu este singura vedetă de la noi care a trecut printr-o astfel de intervenție

Și Raluca Bădulescu, Teo Trandafir și Ozana Barabancea și-au făcut operație pentru micșorarea stomacului.  Raluca a reușit să ajungă de la 125 de kilograme la aproximativ 50 după intervenție.

Citește și: Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional în văzul tuturor. Nu au mai ținut cont de nimic. „Suntem frumoși și liberi”

„Dacă vedeți analizele mele înainte de acea operație și cele de după, păi sunt alt om. Deja, după 6 luni de zile se modifică total analizele. Apoi, cum alergi tu după un copil, cum te bucuri de o plimbare, când tu cari după tine 125 de kg?! Este foarte greu. Kilogramele în plus aduc lucruri negative, mai ales după trecerea anilor”, povestea Raluca Bădulescu pentru viva.ro.

„Această procedură nu implică dietă, ci doar un stil de viață organizat și cantități mai mici de mâncare. Normal că pot mânca bunătățile preparate de mama, cozonac, tort, turtă dulce, salată boeuf, sarmale. Nu la o masă toate acestea, ci moderat, câte puțin din toate, gust”, a adăugat ea.