Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional în văzul tuturor. Nu au mai ținut cont de nimic. „Suntem frumoși și liberi”

Loredana Groza l-a sărutat pasional pe Cătălin Botezatu de ziua lui, în fața tuturor. Momentul a fost filmat de invitați, iar clipul a ajuns viral pe internet.

04 dec. 2022, 14:37
Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional în văzul tuturor. Nu au mai ținut cont de nimic. „Suntem frumoși și liberi”

Cătălin Botezatu a împlinit vineri vârsta de 56 de ani. Celebrul creator de modă a petrecut două zile și două nopți alături de prieteni. A dat un adevărat chef cu ocazia aniversării sale și și-a scos apropiații la un club de fițe din Capitală.

Loredana a participat și ea la petrecerea dată în cinstea bunului său prieten și a întreținut atmosfera de pe scenă. I-a cântat, i-a făcut dedicații, iar la final l-a sărutat pasional, spre uimirea tuturor.

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, i-a spus Loredan Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă.

Momentul sărutului a fost surprins de invitați și a ajuns direct pe Tik Tok. Internauții au reacționat imediat: „Sunteți cei mai frumoși!”, „Ce să le ceri?!”, „Dar Prodanca unde este?!”.

Loredana și Cătălin Botezatu, dans provocator într-un club din București

Chiar dacă mulți au rămas cu gura căscată când au văzut sărutul dintre cei doi, nu e prima dată când Loredana și Cătălin sunt așa de apropiați. La începutul acestui an, tot într-un club de lux din Capitală, cei doi au fost surprinși în ipostaze incendiare.

Loredana a petrecut mai ceva ca la 20 de ani alături de nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Deși Lory a ajuns în local însoțită de „elevul” ei de la X-Factor, Nick Casciaro, diva a preferat să danseze toată noaptea cu bunul ei prieten, Cătălin Botezatu, care s-a arătat absolut încântat de momentele petrecute alături de artistă.

Loredana Groza era îmbrăcată într-o rochie strâmtă de culoare neagră, care îi punea în evidență formele voluptuoase. De asemenea, diva a renunțat la coafura clasică pe care a afișat-o ca jurat la X-Factor și și-a aranjat părul într-un stil modern.

Artista a susținut și un mic recital apoi a urcat pe una dintre mesele restaurantului alături de Cătălin Botezatu. Cei doi au dansat împreună, iar mişcările pe care le-au făcut au reuşit să îi ia prin surprindere pe toţi cei prezenţi.