Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, a fost transferat la spital din Olanda

Andrei Găluț, solistul Goodbye to Gravity, trupa care cânta în clubul Colectiv în momentul izbucnirii incendiului, este una dintre persoanele care a fost transferată în Olanda pentru a primi îngrijiri medicale.

07 nov. 2015, 15:17
Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, a fost transferat la spital din Olanda

Andrei a ajuns cu bine în Olanda, informează Arad Online, și a fost deja supus unei intervenţii chirurgicale a Spitalului Crucii Roşii din localitatea olandeză Beverwijk, o clinică specializată în tratarea pacienţilor cu arsuri.

„Andrei a ajuns în Olanda, este la spital … Doamne, mulţumim…acum fă te rog şi pe mai departe minuni, şi ai grijă de toţi. Şi dă-le putere şi la medici, şi părinţilor lor”, scrie Nicoleta Belean, cumnata solistului.

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, nu va mai cânta NICIODATĂ

Pe de altă parte, prietena sa, Mădălina, nu a mai fost transportată în Olanda, deși era programat, din cauza unor complicații. Astfel, medici au decis că starea ei de sănătate nu este suficient de bună pentru a face față deplasării.

Mădălina este internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti unde, zilele trecute, a fost supusă câtorva operaţii de transplant de piele.

Mai mulți tineri răniți în incendiul din Clubul Colectiv au fost transferați la spitale din străinătate. Două aeronave Spartan ale MAPN au plecat sâmbătă dimineaţă cu 16 răniți, pe care i-au transportat la mai multe spitale din Olanda și Belgia. 

INCENDIU COLECTIV. 16 răniţi au fost transferaţi la spitale din Belgia şi Olanda VIDEO

Din păcate, doi dintre răniţi au decedat imediat după aterizare.

INCENDIU COLECTIV. Doi răniţi au murit la Rotterdam, după aterizare

Bilanţul tragediei din 30 octombrie, de la clubul Colectiv, a ajuns la 39, şase pacienţi pierzându-şi viaţa în cursul zilei de sâmbătă. Ultimele date referitoare la starea victimelor din Clubul Colectiv indică un număr de 107 de pacienţi încă internaţi în spitalele din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Dintre aceştia, potrivit ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, 47 sunt în stare critică şi gravă.

INCENDIU COLECTIV. Numărul morţilor a ajuns la 39. ŞAPTE răniţi au decedat sâmbătă UPDATE