Andrei Gerea, înlocuit de la şefia ALDE Bucureşti. Cine a preluat conducerea interimară

Conducerea filialei ALDE Bucureşti a decis înlocuirea din funcţia de preşedinte a deputatului Andrei Gerea. Drept urmare, deputatul Varujan Vosganian şi preşedintele TLDE, Claudiu Daniel Catana, au fost desemnaţi copreşedinţi interimari ai organizaţiei.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 21:05
Andrei Gerea, înlocuit de la şefia ALDE Bucureşti. Cine a preluat conducerea interimară

Consiliul de Coordonare al filialei ALDE Bucureşti s-a întrunit marţi seară şi a decis înlocuirea deputatului Andrei Gerea din funcţia de preşedinte.

„Motivul care a stat la baza deciziei Consiliului de Coordonare al ALDE Bucureşti a fost legat de lipsa de implicare a acestuia în coordonarea filialei Bucureşti”, se arată într-un mesaj publicat de ALDE Bucureşti pe Facebook.

De asemenea, conducerea ALDE Bucureşti a decis să îi desemneze în calitate de copreşedinţi interimari pe deputatul Varujan Vosganian şi pe preşedintele organizaţiei de tineret a ALDE, Claudiu Daniel Catana, conform Agerpres.

„Decizia luată în şedinţa de marţi va fi înaintată Biroului Politic Executiv al ALDE, cel care va aproba modificările stabilite în şedinţa filialei”, precizează sursa citată.

Citeşte şi: Orban, după respingerea OUG privind anticipatele: „Există un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urmă de raţiune şi de bun simţ”