Grea e viaţa de vedetă. Un cântăreţ de la noi, HĂRŢUIT de o fană OBSEDATĂ

Intrat în showbiz după ce a participat şi a câştigat concursul X-Factor, Andrei Leonte a reuşit să cucerească multe inimi. Apreciat ş urmărit peste tot de fane, Leonte a avut însă şi o experienţă neplăcută, ca preţ pentru celebritatea dobândită.

16 aug. 2013, 08:00

Andrei Leonte a aflat pe propria piele că celebritatea nu are doar părţi bune. În urmă cu ceva timp, cântpreţul a fost nevoit să se mute din locuinţa în care stătea cu chirie din cauza unei fane foarte insistente, care îl urmărea pas cu pas şi îi trimitea tot timpul mesaje în care îi dădea întâlniri la hotel.

Una din admiratoarele lui Andrei Leonte l-a terorizat luni de zile cu telefoane şi mesaje, scrie click.ro. #Cel mai rău era când îi răspundeam fără să vreau şi apoi îi inchideam, pentru că mă suna înapoi până-mi descarca bateria. Îmi tot spunea că mă aşteaptă în camera 46 dintr-un hotel”, a povestit artistul.

După nenumărate telefoane şi mesaje, fana înfocată a început chiar să-l urmărească pe Andrei, ceea ce l-a forţat pe artist să grăbească lucrările pentru amenajarea noii sale locuinţe, pentru a se putea muta din apartamentul care, se pare, nu mai avea secrete pentru admiratoarea sa, care începuse deja să-i trimită mesaje ameninţătoare.