Andrei Leonte este în doliu. Mesajul primului câştigător X Factor: „Ieri s-a stins. Până în acest moment eram aproape toți”

Andrei Leonte este în doliu. Primul câştigător X Factor trece prin clipe grele, după ce bunicul lui s-a stins din viaţă. Tânărul a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, în care îşi ia adio de la unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa lui.

03 iun. 2021, 19:51
Andrei Leonte este în doliu. Mesajul primului câştigător X Factor: „Ieri s-a stins. Până în acest moment eram aproape toți”
Andrei Leonte este în doliu

Andrei Leonte este în doliu. Bunicul cântărețului s-a stins din viață fulgerător, asta după ce în urmă cu puține zile a ajuns la spital, se pare că infectându-se cu noul coronavirus, după cum a dat de înțeles câștigătorul primului sezon X Factor.

Citeşte şi: Delia Matache internată de urgență în spital. Jurata X Factor, conectată la perfuzii și oxigen

Andrei Leonte este în doliu

Vineri am vorbit pentru ultima dată cu bunicul meu. era în spital, speriat și oarecum deznădăjduit și l-am sunat toți ca să-l încurajăm. marea provocare în acel moment era faptul că nu mânca. Eu i-am zis că dacă vrea mă duc și la emisiuni, la Maruță, la Neatza, să îl rog și din televizor să mănânce.

M-am simțit prost după aia, m-am gândit că poate am pus presiune pe el. Dar aș fi încercat orice și cumva speram să îl amuze. Mi-a zis că o să încerce să mănânce.

Apoi m-a întrebat ce mai fac, i-am zis că alerg prin București și că aștept să se facă bine ca să-mi mai spună poezii. Îi plăcea foarte mult să recite când se înveselea. Acum mi-a zis că nu mai poate spune poezii.

Ieri s-a stins. Până în acest moment eram aproape toți. Poza familiei era aproape întreagă. De ieri, am început să ne ducem. Drum lin, bunicule! Dumnezeu să te odihnească!

PS – vă rog aveți grijă de voi! Vă rog, protejați-vă în continuare!„, a scris Andrei Leonte pe pagina sa de Facebook.