Andrei Ştefănescu o face PRAF pe Olivia Steer, după ce l-a acuzat că minte şi nu are coronavirus: „Cât de câine să fii și cât de rău”

Un adevărat scandal a fost declanşat în showbiz, după ce mai multe vedete de la Antena 1 au fost testate pozitiv cu coronavirus. Printre ei se află şi Andrei Ştefănescu, Marcel Pavel, Adriana Trandafir şi alţii.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 07:51
Andrei Ştefănescu o face PRAF pe Olivia Steer, după ce l-a acuzat că minte şi nu are coronavirus: „Cât de câine să fii și cât de rău”

Olivia Steer l-a acuzat pe Andrei Ștefănescu de faptul că joacă un rol și că nu este infectat cu noul coronavirus. Replica acestuia nu s-a lăsat așteptată, declarându-se dezamăgit de spusele ei.

„Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, nu mi-am dorit să fiu pozitiv, nu mi-am dorit să fiu criticat, nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu, am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!

Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit.

Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că așa este nenorcita asta de boală, asimptomatică la mine. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”, a spus Andrei Ștefănescu.

Citeşte şi: Filmările pentru „Te cunosc de undeva”, suspendate. Mai multe vedete ale emisiunii, confirmate cu COVID. Focar de infecţie la ANTENA 1

Andrei Ştefănescu, mesaj de pe patul de spital

Andrei Ștefănescu a postat pe Facebook un scurt mesaj video, de pe patul de spital, prin care a transmis că se simte bine chiar dacă a fost infectat cu coronavirus. 

Bună seara, dragii mei. Suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Și vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine și că abia aștept să ies. Am fost testat în urma interacțiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte și aștept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc„, a spus Andrei Ştefănescu.

Mai mulţi artiști, concurenţi şi juraţi ai emisiunii „Te cunosc de undeva”, dar şi membri din echipa redacţională şi tehnică au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel. Printre aceștia se află și Ozana Barabancea, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob.