Filmările pentru „Te cunosc de undeva”, suspendate. Mai multe vedete ale emisiunii, confirmate cu COVID. Focar de infecţie la ANTENA 1

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost suspendate, iar vedetele au fost testate şi se află în carantină pentru 14 zile. Decizia vine după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus și a luat contact cu mai mulți colegi, anunţă Pagina de media. Şi artiştii Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob, patru dintre contacţii lui Marcel Pavel, au fost confirmaţi cu coronavirus.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 13:29
Filmările pentru „Te cunosc de undeva”, suspendate. Mai multe vedete ale emisiunii, confirmate cu COVID. Focar de infecţie la ANTENA 1

Starea de sănătate a celor cinci este bună, singura care are o formă ceva mai agresivă de pneumonie fiind actriţa Adriana Trandafir, au dezvăluit surse de la Institutul Matei Balş pentru România TV.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu au primit, momentan, rezultatele testelor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, anunţă reprezentanţii Antenei 1 printr-un comunicat.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!“ urmează a fi reluate după perioada de carantinare, mai spun reprezentanţii postului Antena 1. „În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii.

Citeşte şi Ozana Barabancea nu credea în coronavirus. Ce mesaje posta pe reţelele de socializare: „Aşa-zisa pandemie”

Antena 1 s-a transformat în focar de infecție cu coronavirus! Mai mulți participanți la filmările emisiunii sunt suspecți de coronavirus, atât vedete, cât și angajați din zona tehnică. De asemenea, postul Antena 1 a decis închiderea unei clădiri de la Romexpo, unde se filma emisiunea ”Te cunosc de undeva”, pentru ca această să fie dezinfectată.

Reamintim că Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, 17 iunie, după ce mai multe zile s-a simţit rău. Artistul a fost luat de acasă cu izoleta şi dus de urgenţă la spital în aceeaşi zi. Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările de la Te cunosc de undeva, unde a intrat în contact cu alte două vedete, printre care Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși dar și Monica Anghel.