Andrei Tinu conduce maşina în care şi-a pierdut viaţa tatăl său

La o lună după ce a intrat în posesia autoturismului Volvo în care a murit tatăl său, Andrei Tinu s-a urcat la volan şi a început să conducă maşina groazei. Fiul regratatului jurnalist a fost fotografiat conducând bolidul în care, în urmă cu nouă ani şi şapte luni, Dumitru Tinu şi-a găsit sfârşitul.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 08:00
Andrei Tinu conduce maşina în care şi-a pierdut viaţa tatăl său

Andrei Tinu a făcut recent un gest neaşteptat pe care multe alte persoane aflate în situaţia sa ar fi refuzat cu desăvârşire să îl facă. A început să conducă autoturismul Volvo care i-a aparţinut şi în care şi-a găsit sfârşitul tatăl său, jurnalistul Dumitru Tinu, în urma unui tragic accident de circulaţie petrecut pe 1 ianuarie 2003.

„Nu am avut niciun trac când m-am urcat la volan. Probabil că da, mulţi nu s-ar fi încumetat să mergă cu ea, însă, am spus-o şi o să o repet mereu, eu nu cred că tatăl meu a murit într-un accident rutier şi cu atât mai puţin unul care să se fi produs cu maşina acesta”, a declarat Andrei Tinu, potrivit cancan.ro.

Andrei Tinu, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu, s-a înţeles cu Tamara şi Anna-Maria Tinu, cu privire la moştenirea lăsată de tatăl său.

Lui Andrei i-a revenit apartamentul tatălui său din Herăstrău, o casă de vacanţă în localitatea Breaza şi autoturismul Volvo. Pe lângă acestea, Andrei Tinu a mai primit două terenuri în Coteana, comuna natală a lui Dumitru Tinu.

Acţiunile de la ziarul Adevărul au rămas la Tamara şi la Anna-Maria Tinu. Astfel, Dinu Patriciu, cel care a cumpărat ziarul în 2006, rămâne proprietar deplin al cotidianului. Totodată Tamara şi Anna-Maria Tinu au rămas cu banii din conturile lui Dumitru Tinu, aproximativ 6.000 de dolari şi 85.000 de lei.