Andrei Tinu nu renunţă la vipere VIDEO

Andrei Tinu nu renunţă la afacerea cu vipere. Deşi a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, fiul fostului ziarist Dumitru Tinu a declarat în exclusivitate pentru România TV că va avea grijă în continuare de compania la care este acţionar, dar că nu va mai pune mână niciodată pe reptilele veninoase. Acesta a fost externat miercuri după aproape trei săptămâni de spitalizare.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 11:19
Andrei Tinu nu renunţă la vipere VIDEO

Fiul jurnalistului Dumitru Tinu s-a întors, miercuri, acasă. El a stat internat trei săptămâni la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Andrei Tinu a fost muşcat de o viperă cu corn, la sfârşitul lunii noiembrie. El a suferit două intervenţii chirurgicale pentru ca medicii să-l poată scăpa de infecţie. Veninul poate să fie fatal dacă nu este administrat la timp serul antiviperin.

După această experienţă, Andrei Tinu spune că afacerea este foarte profitabilă şi n-ar renunţa la ea, dar probabil se va ocupa doar de partea managerială. Ce i s-a întâmplat a fost pentru el o lecţie.

Cred că viaţa ne dă lecţii şi rolul nostru este, dacă avem discernământ, să realizăm ceea ce greşim şi să nu mai repetăm. Cel mai mare risc în astfel de proceduri este rutina. Te obişnuieşti să repeţi un procedeu de mai multe ori şi la un moment dat nu mai eşti atent. Asta este, a fost o greşeală pe care am făcut-o şi am decis ca să n-o mai repet„, a spus Andrei Tinu, în exclusivitate pentru România TV.