Andrei, un şofer român de TIR, şi-a pierdut viaţa pe A1. Lasă în urmă doi copilaşi orfani de tată

Andrei, un tânăr șofer de TIR, s-a stins din viață miercuri, 15 martie 2023, pe autostrada Sebeș - Deva, într-o parcare de la kilometrul 341.

17 mart. 2023, 09:26
Andrei, un şofer român de TIR, şi-a pierdut viaţa pe A1. Lasă în urmă doi copilaşi orfani de tată

Un tânăr șofer de TIR și-a pierdut viața, ieri, pe autostrada Sebeș – Deva. Un apel a fost lansat încă pe rețelele de socializare, atunci când colegii au anunțat că șoferul este în stop cardio-respirator. Medicii ajunși la fața locului au încercat resuscitarea, însă fără succes.

Citește și: Tânărul IT-ist de 27 de ani a fost găsit fără suflare. Prietenii nu mai aveau niciun semn de la el de două zile

„Stimați Colegi de Suferință dacă (re)cunoaște cineva acest Nr. de Înmatriculare CT ** *** / CT ** ***. Șoferul de TIR este în stop cardio-respirator, cadrele medicale încearcă resuscitarea. Anunțați familia / angajatorul. — la Autostrada A1 Deva – Sibiu 341 Km”, scria un șofer de camion pe rețelele de socializare.

Din nefericire, șoferul român de camion și-a pierdut viața. Tot pe Facebook a fost anunțat și faptul că este vorba despre Andrei, care lasă în urmă doi copii mici.

Sfârșit tragic pentru un cercetător de 28 de ani. Valeriu a murit pe masa de operație după o partidă de fotbal cu prietenii

Mesajele de condoleanțe nu încetează să apară, românii exprimându-și regretul pentru pierderea suferită de familia lui Andrei.

„A plecat in ultima cursă,drum lin spre cer”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!! Condoleanțe familiei ,Dumnezeu să le ajute să poată trece peste aceasta grea încercare!!”

„Bunul Dumnezeu sa l odihnească în pace! Atât de tânăr; condoleanțe familiei!”

„Doamne fereste, asa tânăr,ce o fi patit saracul? Dumnezeu sa-l ierte si sa-i intareasca familia. Foarte trist !”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje postate de internauți.

Citește și: Vacanța unei tinere din Iași s-a transformat într-un adevărat coșmar. Fata a fost violată și bătută de un bărbat cu opt ani mai mare de care era îndrăgostită