Vacanța unei tinere din Iași s-a transformat într-un adevărat coșmar. Fata a fost violată și bătută de un bărbat cu opt ani mai mare de care era îndrăgostită

O tânără din Iași a trecut prin clipe de coșmar după ce a mers în vacanță alături de un bărbat cu opt ani mai mare de care era îndrăgostită.

16 mart. 2023, 09:55
Vacanța unei tinere din Iași s-a transformat într-un adevărat coșmar. Fata a fost violată și bătută de un bărbat cu opt ani mai mare de care era îndrăgostită
Clipe de coșmar pentru o tânără din Iași

O tânără din Iași, aflată în vacanță la Gura Humorului, a fost violată și bătută, iar apoi a fost scoasă afară din camera de hotel, dezbrăcată și fără telefon. Din cauza șocului fata și-a uitat numele. Abuzatorul a fost prins și trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, însă este în continuare în libertate, potrivit bzi.ro.

Nicolae D. Talaș, în vârstă de 27 de ani, este cel care a abuzat-o pe tânăra de numai 19 ani. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, iar mai apoi s-au întâlnit. La început lucrurile păreau să meargă bine, bărbatul având un comportament frumos care a făcut-o pe fată să se îndrăgostească.

Citește și: Război în lumea interlopă! Vandam Constantin a intrat cu un BMW în mai multe mașini în Iaşi, apoi a fugit după un rival cu toporul

Acesta a programat o vacanță la munte, unde tânăra din Iași a ajuns mai târziu deoarece a avut niște probleme în familie care trebuiau rezolvate. Totul s-a transformat într-un coșmar pentru ea.

Vacanță de coșmar pentru o puștoaică din Iași

Tânăra ar fi fost violată și bătută, iar apoi dată afară din camera de hotel. Oamenii legii au intrat pe fir iar violatorul a ajuns pe mâna lor. După audieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost trimis în judecată.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor. Tânăra trece acum prin clipe cumplite.

Nu este singura fată care trece printr-o astfel de situație, multe tinere fiind cucerite pe rețelele de socializare, ajungând să fie violate sau chiar victimele traficului, prin intermediul metodei „Loverboy”.

Citește și: HALUCINANT! O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale. Diana avea 20 de ani și era în ultimul an la Facultatea de Geografie

Potrivit Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, acesta este modul prin care traficanții de persoane se folosesc de atașamentul emoțional al unei femei pentru a o exploata în diferite moduri.

În aproximativ o lună abuzatorul tinerei din Iași va ajunge din nou în fața judecătorilor, când va primi și pedeapsa.