Andrei Ungureanu, „Omul cu Tourette”, amenințat de soție că face avort dacă nu se împacă cu ea

Andrei Ungureanu, cunoscut sub numele de "Omul cu Tourette", este șantajat emoțional de Alina, femeia cu care s-a căsătorit în mare secret. Fostul prezentator de la "România are Roast" s-ar fi despărțit acum o lună de Aliena, însă tânăra l-a anunțat că va face avort dacă nu se va împăca cu ea.

09 ian. 2023, 16:02
Andrei Ungureanu, „Omul cu Tourette”, amenințat de soție că face avort dacă nu se împacă cu ea

Andrei Ungureanu ar urma să devină în curând tătic, însă tânăra cu care „Omul cu Tourette” s-a căsătorit în mare secret îl amenință că va renunța la copil dacă nu se va împăca cu ea.

Potrivit informațiilor prezentate de cancan.ro, femeia l-ar fi șantajat emoțional pe Andrei.

Soția lui Andrei Ungureanu se află în primul trimestru de sarcină

Citiți și: „Omul cu Tourette”, mărturisiri uluitoare! Își dorește neapărat să devină tată! „Îmi vor moșteni sigur sindromul”

Cei doi trăiesc o poveste de iubire de aproximativ doi ani, timp în care tânăra a făcut eforturi de a rămâne însărcinată. Acum că a reușit și se află în primul trimestru de sarcină, tânăra a fost părăsită, în urmă cu mai bine de o lună. Vestea se pare că nu l-a încântat prea tare pe comediant, mai ales că primele certurile dintre cei doi au început la scurtă vreme după ce au devenit soț și soție.

Andrei Ungureanu a mărturisit recent, în cadrul unui interviu exclusiv, că își dorește un copil. Cei doi și-au oficializat relația în fata Ofițerului Stării Civile din Republica Moldova.

„Dacă avem de gând să facem un copil, desigur! Ușor-ușor, pe rând, este important să existe stabilitate financiară mai întâi, deoarece copilul este o responsabilitate mare și vreau să îi ofer tot confortul posibil”, spunea „Omul cu Tourette la sfârșitul verii.

Andrei a cerut-o de soție pe Aliena la un show TV și spunea că a avut foarte mari emoții, însă datorită acestui lucru nu i s-a mai declanșat sindromul de care suferă, conform kanald.ro. Cei doi spuneau luna trecută că își doresc copii, dar sunt riscuri ca viitorul copil să aibă același sindrom ca Andrei.

Citiți și: Cine este „bombardierul” Remus Iosub, câștigătorul iUmor, sezonul 13. A ironizat-o și pe Dana Budeanu