Cine este „bombardierul” Remus Iosub, câștigătorul iUmor, sezonul 13. A ironizat-o și pe Dana Budeanu

Cine este Remus Iosub, câștigătorul iUmor, sezonul 13. Ramore, așa cum se intitulează, a câștigat marea finală, din 4 decembrie 2022, unde s-a luptat pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro.

05 dec. 2022, 10:17

Cine este „bombardierul” Remus Iosub, câștigătorul iUmor. Marele câștigător a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, care a pus în lumină talentul unic de comediant. Finala iUmor 2022 a adus telespectatorilor momente de comedie și roast-uri spectaculoase.

Glumele sale au dat dovadă de autenticitate, îndrăzneală și, nu în ultimul rând, au arătat ce înseamnă divertisment, au adus zâmbetul pe buzele juraților, spectatorilor, telespectatorilor și prezentatorilor. Toate aceste calități l-au făcut să se diferențieze și să devină marele câștigător.

Citește și: O nouă lovitură pentru iUmor după plecarea lui Mihai Bendeac! Cheloo vrea să păresească masa juraților

Cine este „bombardierul” Remus Iosub, câștigătorul iUmor

Remus Iosub este cel care a ajuns la inima a milioane de români. Cei de acasă l-au trimis direct în ultima etapă și tot ei l-au ajutat să devină cel de-al treisprezecelea câștigător iUmor, oferind votul lor prin SMS 1313, asta după ce jurații s-au arătat impresionați de numărul său.

Devenit celebru pe TikTok, Remus Iosub a câștigat finala show-ului de la Antena 1 cu un personaj care ironizează „bombardierii“.  Acesta a creat personajul Ramore, un „bombardier“ de București, și a intrat atât de bine în rol încă de la preselecții, încât până și juriul s–a întrebat dacă este rol sau chiar realitatea.

În finala de duminică, Remus Iosub a pregătit un moment umoristic plin de subînțelesuri sub limbajul trivial și a ironizat teorii ale conspirației, dar și personaje precum Dana Budeanu.

Cu ajutorul lui Ramore, i-a ironizat de fapt pe „bombardieri“, despre care, spune el, se regăsesc tot mai mult în societatea noastră: „Vreau să ajung acolo să pun bazele unei noi secte de bombardieri. Ce vremuri trăim… Mă duc la restaurant, ospătarul e ciocănar, mă urc în taxi, taximetristul e interlop. Primarii, bombardieri. Până și cerșetorii (…) Îmi vine să îi înjur: tu ce cauți în intersecție? N-ai TikTok?“, a spus acesta în debutul momentului său.

Așa că (femeile – n.r.) au inventat limbajul. Vă dați seama că progresul speciei noastre e din cauză că nu puteau bârfi femeile? Și-așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?“, a mai spus el.

Concurentul a uimit juriul cu numărul său de stand-up, iar Delia, care l-a apreciat încă de la preselecții, a mărturisit că i-a depășit așteptările și că a evoluat. „Ești foarte bun, nu mă așteptam. E cea mai mare surpriză“, a spus Delia. Înainte să participe la „iUmor“, Remus Iosub și-a prezentat glumele doar pe TikTok.

@ramore_ #remusiosub #ramore ♬ original sound – RAMORE💣

Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Dima Cubreacov, Mahmoud Chaher, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Ivan Liulenov, Andrei Fabian Stoica, Teddy Ștefănescu și Tudorel Popa sunt concurenții care au ajuns în finala sezonului 13, însă preferatul publicului și câștigătorul premiului de 20.000 de dolari a fost Remus Iosub.