Laurenţiu Reghecampf, atacat de un oficial FRF. „De asta nu mai vine lumea la stadion”

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la Steaua, a fost contrat din nou de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF.

19 sept. 2016, 13:29
Laurenţiu Reghecampf, atacat de un oficial FRF. „De asta nu mai vine lumea la stadion”

Andrei Vochin a reactionat dupa ce Laurentiu Reghecampf a declarat, la finalul meciului cu ACS Poli Timisoara, ca echipa lui nu trebuie sa impresioneze pe nimeni cat timp isi atinge obiectivul si castiga punctele puse in joc.

Gigi Becali îl face praf pe Reghecampf. „De acum nu se mai greşeşte echipa, că nu stau degeaba!”

„Spectatorii care nu mai exista in tribuna, nu mai exista si pentru ca fiecare antrenor vine sa ne spuna ca telul lui era sa castige cele trei puncte. In ziua de astazi ca sa ai suporterul la stadion, trebuie sa ii oferi ceva conditii. Un joc bun, un rezultat bun, o intrecere cu miza. Meciul nu a avut niciun fel de istorie. Singura borna importanta e ca Steaua deschide scorul repede, iar greseala vine de la capitanul echipei adverse, de la care te astepti sa regleze lucruri acolo”, a declarat Andrei Vochin la Dolce Sport.

Andrei Vochin si Laurentiu Reghecampf sunt in conflict de mai mult timp, cei doi atacandu-se deseori in ultima vreme prin intermediul presei.