Andrew „Cobra” Tate a fost filmat în timp ce își lovește brutal iubita. Imaginile sunt greu de privit

Noi imagini șocante cu milionarul Andrew Tate. Acesta a fost filmat în timp ce își lovește cu sadism iubita, din cauza unui schimb de replici acide.

12 ian. 2023, 18:51
Andrew „Cobra” Tate a fost filmat în timp ce își lovește brutal iubita. Imaginile sunt greu de privit

Andrew Tate apare într-un videoclip în care își lovește o fostă iubită. Milionarul proxenet ar fi recurs la gestul extrem în urma unui schimb de replici în contradictoriu.

„Am spus cuvântul ‘ascultă’? Am spus eu asta? C***ă proastă! N-am zis cuvântul ‘ascultă’. Am spus ‘ascultă’? Uită-te la cameră! Am zis asta? Nu… Am zis-o? Nu… Uită-te la cameră! Nu asculți”, spunea Tate, potrivit dailystar.uk.

Citește și: Sexy polițista arestată în dosarul fraților Tate a ieșit din închisoare

Frații Tate au fost arestați

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au primit, în 30 decembrie 2022, mandat de arestare pentru 30 de zile într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Alături de fraţii Tate au fost arestaţi şi doi români, între care şi o fostă poliţistă de la Secţia 7 din Bucureşti, care lucra pentru cei doi britanici. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Arestarea celor doi britanici, acuzaţi de trafic de persoane, viol și crimă organizată, a ajuns subiect în presa internaţională, BBC, The Guardian, Sky News, relatând despre perchziţiile DIICOT la locuinţa lor şi arestarea lor.

Citește și: Fraţii Andrew şi Tristan Tate, arestaţi pentru 30 de zile. Cazul lor a ajuns subiect în presa internaţională

Anchetatorii au stabilit că „la începutul anului 2021, 4 suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Persoanele vătămate au fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy). Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializarede material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”.