Sexy polițista arestată în dosarul fraților Tate a ieșit din închisoare

Luana Alexandra Radu, fosta polițistă de la Secția 7 arestată în dosarul în care frații Tristian și Andrew Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, a ieșit din arest. Instanța i-a aprobat cererea de părăsire a locului de detenție.

12 ian. 2023, 10:50
Sexy polițista arestată în dosarul fraților Tate a ieșit din închisoare

Sexy polițista arestată în dosarul fraților Tate a ieșit din închisoare. Deși judecătorii i-au respins zilele trecute cererea de eliberare din arest, fosta polițistă Luana Alexandra Radu, care lucra pentru frații Tate în studioul de videochat, a primit permisiunea de a părăsi arestul Poliției Capitalei.

Fosta polițistă de la Secția 7 București a primit permisiunea de a ieși din arestul central pentru a participa la înmormântarea bunicii sale. Luana Alexandra Radu va fi dusă, sub escortă la un cimitir din Sectorul 2, acolo unde urmează să fie înmormântată bunica ei, scrie Gandul.

Fosta polițistă părăsește sediul arestului central timp de două ore și jumătate, iar la ora 15:00 ar trebui să fie dusă înapoi în celula sa.

Citește și: Noi percheziții în cazul fraților Tate. Procurorii au descins la locuința iubitei lui Tristan și la cea a unui prieten, patron de videochat

Între timp, anchetatorii fac noi percheziții în dosarul fraților Tristan și Andrew Tate. Mascații au descins joi la cel mai bun prieten al lor, patronul unei firme de videochat. Vlad Obu va fi ridicat si dus la audieri. De asemenea, se fac percheziții la locuința mamei copilului lui Tristan Tate, dar și la o locuință a milionarilor britanici în Prahova.

Citește și: Averea fraţilor Tate rămâne sub sechestru. Lista maşinilor de lux ridicate de procurorii DIICOT

Potrivit DIICOT, fosta polițistă Luana Alexandra Radu este acuzată de procurorii DIICOT că, după o perioadă în care ar fi lucrat în studioul de videochat, ar fi devenit unul dintre oamenii de bază ai fraților Andrew și Tristan Tate, pe care i-ar fi ajutat să exploateze sexual alte femei, racolate de șefii ei prin metoda „loverboy”.