Andrew Tate, aflat în arest la domiciliu, fiind acuzat de trafic de persoane și de viol, a acordat un interviu pentru BBC. ”Sunt o forță a binelui, care acționează sub îndrumarea lui Dumnezeu”

Andrew Tate, arestat în România fiind acuzat de trafic de persoane și de viol, a acordat un interviu pentru BBC. Influencerul a precizat că se consideră o forță binelui și că acționează sub îndrumarea lui Dumnezeu. El a negat toate acuzațiile care i se aduc, spunând că scopul lui este acela de ”a face lumea un loc mai bun”.

02 iun. 2023, 10:55
Andrew Tate, aflat în arest la domiciliu, fiind acuzat de trafic de persoane și de viol, a acordat un interviu pentru BBC. ”Sunt o forță a binelui, care acționează sub îndrumarea lui Dumnezeu”

Andrew Tate, aflat în arest la domiciliu în România pentru acuzaţii de trafic de persoane şi viol, a acordat un interviu pentru BBC. Influencerul susține că toate acuzațiile care i se aduc sunt neîntemeiate. Mai mult, el a susținut că, de fapt, este un reprezentant al binelui.

„Eu sunt cu adevărat o forţă a binelui în lume. Poate că nu înţelegeţi asta încă, dar o veţi face în cele din urmă. Şi cred cu adevărat că acţionez sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune şi vreau să fac lumea un loc mai bun”, a spus Andrew Tate.

Citește și  Nicoleta Voicu nu mai face față ratelor bancare. Interpreta vrea să iasă la protest: „Să nu se înțeleagă că eu cerșesc sau stau degeaba”

Chiar dacă a declarat că este condus de ideea de a face bine, Andrew Tate a fost destul de iritat în timpul interviului, BBC susținând că a avut accente de aroganță. „Vă fac o favoare ca presă tradiţională, vă dau relevanţă vorbind cu dumneavoastră”.

BBC i-a reamintit lui Tate că în cursul său de coaching online, la Hustlers University, a avut o prezentare în care explica în mod clar ce obiective are în relațiile cu femeile.

”Numele meu este Andrew Tate… şi sunt cea mai competentă persoană de pe întreaga planetă pentru a vă învăţa despre interacţiunile dintre bărbaţi şi femei”, era mesajul postat de Tate.  În continuare, el spunea că treaba lui este să întâlnească o fată, să meargă la câteva întâlniri, să se culce cu ea, să o facă să se îndrăgostească de el până la punctul în care să facă tot ce îi spune, iar apoi să o pună pe videochat „pentru a se îmbogăţi împreună”. Între timp, pagina a fost retrasă, a precizat BBC.

Citește și  Daniela Gyorfi gata să explodeze. Fiica ei a fost agresată de două colege de școală: „A fost luată și dusă la spital”

Andrew Tate a contestat, însă, că ar fi afirmat așa ceva.

”Niciodată, niciodată, nu am încurajat un elev să atace un profesor, bărbat sau femeie, niciodată. Eu pledez pentru muncă, disciplina. Sunt un sportiv, am un discurs antidrog, sunt pro-religie, nu încurajez consumul de alcool, predic fără crime cu cuţitul. Sunt împotriva fiecărei probleme din societatea modernă”, a declarat Tate.

Fraţii Tate se află acum sub control judiciar în cadrul acestei anchete, în urmpătoarele săptămâni fiind aștepatată o decizie privind punerea sub acuzare a celor doi.